A.G.F FACEBOOK GRUPA

U A.G.F grupi su Vam dostupna više od 168 video predavanja iz raznih oblasti kao što su:

  • Aktuelna dešavanja na planeti i u regionu;
  • Tranzicija sistema;
  • Kanalisane objave;
  • Lični rad na sebi;
  • Eko zajednice i permakultura;
  • Zvezdane civilizacije;
  • Alternativna medicina;
  • Opšte teme.

I još mnogo različitih tema koje se obrađuju kroz video predavanja, takođe u u A.G.F grupi se nalaze više od 53 pisane objave na različite teme.

U A.G.F grupi se nalaze različite tehnike meditacija, tehnike disanja kao što su Ki disanje, Apanasanasati meditacija, meditacija Ujedinjenja uma i tela, metode rada na sebi kao što je duboki PEAT, Integra protokol, DP2.

U grupi se nalazi A.G.F E-Biblioteka sa preko 62 elektronske knjige u PDF-u, sa različitim naslovima od ezoterije, preko kvantne medicine do popularne psihologije. Biblioteka je dostupna svim članovima koji mogu u svakom trenutku da preuzmu knjigu i čitaju na svom računaru/tabletu ili telefonu.

Takođe pored toga, u grupi se nalazi A.G.F Filmoteka sa različitim naslovima filmova ili serija od ezoterije, preko kvantne medicine do popularne psihologije.

Po ulasku u A.G.F grupu dobijate redovni mesečni raspored objava i aktivnosti A.G.F grupe.

Iza rada A.G.F grupe stoji ceo tim koji aktivno radi i u interakciji je sa Vama odgovarajući na sva Vaša pitanja.

Kako se A.G.F grupa bavi svakodnevnom edukacijom koja obuhvata različite edukativne materijale kao što su video predavanja, live prenosi, tekstovi, objave, razne tehnike rada na sebi, meditacije i slično – članstvo u A.G.F grupi se plaća.

Edukaciju u grupi čine tri glavne oblasti:

Prva oblast se odnosi na kanalisanje informacija tako što se redovno i ažurno objavljuju svakodnevne redovne i vanredne iskanalisane informacije koje su opširne i detaljne, obuhvataju globalna dešavanja, najave promena tranzicije globalnog sistema, dešavanja u regionu, ezoteriju, istoriju planete Zemlje, dešavanja u našem sunčevom sistemu, dolazak drugih civilizacija, Objavu i Kontakt, promene na planeti i mnogo toga.

Druga oblast obuhvata rad na sebi i praćenje svih šest nivoa našeg tela kroz integrativnu medicinu, kvantnu medicinu, homeopatiju, Reiki kao vid samostalnog rada na sebi. Izučavaju se različite tehnike energetskih zaštita, a u cilju kako bi se uspešno svi mi zaštitili od niskofrekventnih ljudi odnosno kolektivnog polja koje je oko nas.

Treća oblast kroz koju svi članovi prolaze i uče, a to je kako da budete uspešno nezavisni i distancirani od sistema. Kroz oblast distanciranost od sistema uči se kako da se koriste lični resursi za kreiranje nezavisnih izvora prihoda.

Ovde možete pogledati primere video predavanja, recenzija, kao i primer nedeljnog rasporeda objava i aktivnosti rada A.G.F grupe.

Primer nedeljnog plana objava i aktivnosti

Komentari članova A.G.F grupe

Primeri video predavanja iz A.G.F grupe

Nadolazeći kolaps EU

Vitalna – Ki energija

Kotizacija mesečne članarine iznosi:

2.000,00 RSD / 18 €

PRIJAVI SE