AKAŠA REGRES

AKAŠA REGRES

AKAŠA POLJE

Akaša polje je centralna baza koja sadrži sve moguće informacije, iskustva, dela, uzroke, posledice, misli, emocije, osećanja i drugo.

Akaša polje se nalazi u srčanoj čakri kao energetsko polje informacija. Akaša polje akumulira sve što se formira u Vašem ličnom energetskom polju. Sadrži sva iskustva i informacije iz svih prošlih inkarnacija duše, kao i iskustva Vaše trenutne inkarnacije.

Kroz Akaša regres Vi imate pristup svim potrebnim informacijama koje bi dale odgovor zbog čega se Vaša duša inkarnirala u ovaj svet treće dimenzije, koja je svrha, kakav je životni Plan sačinila Vaša duša, iz kog razloga je imala određena iskustva koja su u nekim momentima bila vrlo bolna.

AKAŠA REGRES

Postoje Učitelji koji imaju sposobnost da kanališu sve potrebne informacije iz Akaša polja, a koje Vam daju odgovore zbog čega ste Vi proživeli određena iskustva.

Akaša regres jeste poseban i dubok proces kroz koji Vas vodi Učitelj, na put shvatanja iz kog razloga stičete iskustva koja Vam se čine nepotrebnim.

Nakon završetka Akaša regresa, osvešćujete određena iskustva koja Vam omogućavaju podizanje Vaše lične frekvencije i nivoa Svesti tako što kroz Akaša regres dobijate priliku da razumete zašto su Vam se desila određena iskustva i šta je ono što ste kroz ta iskustva naučili.

PRIJAVI SE