SERIJAL KNJIGA ALIJANSA

SERIJAL KNJIGA ALIJANSA

Serijal ALIJANSA se sastoji iz tri pojedinačne knjige, a nastao je u svrhu toga da podigne kolektivnu Svest čovečanstva odnosno da podiže kolektivnu frekvenciju ljudske civilizacije tokom njene tranzicije iz treće u četvrtu dimenziju.

2.500,00 RSD / 25 EUR
Kupi e-knjigu
Direktno online plaćanje PayPal-om

PREPOZNAJ SE

Druga knjiga iz serijala Alijansa Prepoznaj se je knjiga koja Vam daje informacije o zvezdanim civilizacijama, gde se one nalaze, na koji način su specifične i kako su one povezane sa Vama. Čitajući knjigu povezaćete se sa nekom civilizacijom i prepoznati je kao svoju. Spoznaja da pripadate određenoj civilizaciji, iz temelja će Vam izmeniti percepciju i uvidećete ko ste, odakle dolazite i koja je Vaša svrha na planeti Zemlji.
PROČITAJ VIŠE

2.500,00 RSD / 25 EUR
Kupi e-knjigu
Direktno online plaćanje PayPal-om

ENERGETSKA ANATOMIJA ŠEST NIVOA TELA

Prva knjiga „Energetska anatomija šest nivoa tela“ sadrži sveobuhvatnu sintezu informacija iz oblasti energetske anatomije svetlosno-energetskog tela i svih njegovih nivoa, a iz razloga kako bi ljudi upoznali, razumeli i shvatili promene koje se javljaju na njihovom telu kao i na svim drugim nivoima njihovog energetskog tela.
PROČITAJ VIŠE

4.000,00 RSD / 40 EUR
Direktno online plaćanje PayPal-om
Kupi dve e-knjige

KOMPLET OD DVE  E-KNJIGE

Kupite komplet od dve e-knjige iz serijala ALIJANSA.
Prvu knjigu „Energetska anatomija šest nivoa tela“ koja sadrži sveobuhvatnu sintezu informacija iz oblasti energetske anatomije svetlosno-energetskog tela i svih njegovih nivoa.
I drugu knjigu iz serijala Alijansa „Prepoznaj se“  koja Vam daje informacije o zvezdanim civilizacijama, gde se one nalaze, na koji način su specifične i kako su one povezane sa Vama.

Čitajući ove knjige povezaćete se sa sobom kao i sa nekom od civilizacijom i prepoznati je kao svoju.

Spoznaja da pripadate određenoj civilizaciji, iz temelja će Vam izmeniti percepciju i uvidećete ko ste, odakle dolazite i koja je Vaša svrha na planeti Zemlji.

Autor Goran Krstić je Magistar humanističkih nauka-dipl. socijalni radnik, jedan od osnivača i vlasnika Akademije Alijansa i Reiki Master Učitelj.

Baveći se ezoterijom kao naukom i večitim pitanjima šta smo, odakle dolazimo i sa kojom svrhom smo ovde, Goran je rešio da se upusti u izazov kreiranja jedinstvenog autorskog dela koje će odgovoriti na sva ta pitanja. Želeći da sve informacije objedini na jednom mestu napisao je serijal knjiga „Alijansa“.

Kroz serijal knjiga „Alijansa“ autor Goran Krstić Vas vodi na put istine kroz ezoteriju koja kao drevna nauka dovodi čoveka do metafizičke spoznaje.