SERIJAL KNJIGA ALIJANSA

SERIJAL KNJIGA ALIJANSA

Serijal ALIJANSA se sastoji iz tri pojedinačne knjige, a nastao je u svrhu toga da podigne kolektivnu Svest čovečanstva odnosno da podiže kolektivnu frekvenciju ljudske civilizacije tokom njene tranzicije iz treće u četvrtu dimenziju.

Prva knjiga „Energetska anatomija šest nivoa tela“ sadrži sveobuhvatnu sintezu informacija iz oblasti energetske anatomije svetlosno-energetskog tela i svih njegovih nivoa, a iz razloga kako bi ljudi upoznali, razumeli i shvatili promene koje se javljaju na njihovom telu kao i na svim drugim nivoima njihovog energetskog tela.

2.500,00 RSD / 25 EUR
Direktno online plaćanje PayPal-om
Poruči e-knjigu

Autor Goran Krstić je Magistar humanističkih nauka-dipl. socijalni radnik, vlasnik sopstvene kompanije Avendesora i Reiki Master Učitelj.

Baveći se ezoterijom kao naukom i večitim pitanjima šta smo, odakle dolazimo i sa kojom svrhom smo ovde, Goran je rešio da se upusti u izazov kreiranja jedinstvenog autorskog dela koje će odgovoriti na sva ta pitanja. Želeći da sve informacije objedini na jednom mestu napisao je serijal knjiga „Alijansa“.

Kroz serijal knjiga „Alijansa“ autor Goran Krstić Vas vodi na put istine kroz ezoteriju koja kao drevna nauka dovodi čoveka do metafizičke spoznaje.

Poruči e-knjigu