EKO REI

EKO REI

Eko Rei kao grana Reikija je specijalno razrađeni duhovno-energetski sistem za očuvanje energetske ekologije, za čišćenje, isceljivanje i harmonizaciju životnog ili radnog prostora.

Cilj je oslobođenje prostora od energetskih toksina, punjenja pozitivnom energijom i uspostavljanje balansa.

Eko Rei sistem nastao je kao skup nekoliko duhovno-energetskih sistema, od kojih je svaki prekopotreban za čišćenje i energetizaciju životnog ili poslovnog prostora, što je znatno kompleksniji proces nego što može da se čini na prvi pogled.

Šest koraka koji se izvode u vidu energetskih tehnika, je svakako neuporedivo više nego što je poznato u sistemu tradicionalnog Reikija, ali istinske potrebe svakog prostora su mnogo veće nego što je većini nas poznato.

Svima je poznato da do narušavanja zdravstvenog stanja i opadanja kvaliteta života dolazi kroz uticaj destruktivnih energija stvorenih, pre svega, mislima i emocijama ljudi.

Prostor je bazen, bunar i skladište takvih energija koje neminovno ostvaruju snažno destruktivno dejstvo na svaki aspekt ljudskog bića. Stoga su čišćenje, isceljenje, reprogramiranje, energetska reorganizacija i regeneracija prostora jednaki isceljivanju svakog ljudskog bića koje boravi u tom određenom prostoru, a takođe označava i mnogo kvalitetniji život, što podrazumeva harmonične odnose i povećanje nivoa uspešnosti na svim poljima.

Eko Rei kao sistematizovana Reiki tehnika sadrži četiri metode rada sa prostorom, a oni su:

1. Ljubičasti plamen transformacije. 

2. Eterični kristali: Ametist, Roze Kvarc, Smaragd. 

3. Četiri prirodna elementa. 

4. Ujedinjena Energija Svetlosti.

INDIVIDUALNA INICIJACIJA

Individualna inicijacija podrazumeva:

* Razmena iskustava.
* Prolazak teorijskog dela kroz Priručnik sa Učiteljom.
* Meditacija.
* Ceremonija inicijacije.

Trajanje individualne inicijacije:

Od 3-4 sata

INICIJACIJA NA DALJINU: 

Za učenike koji nisu u mogućnosti da lično prisustvuju, tim Učitelja koji realizuje inicijaciju na daljinu ima mogućnost da istu inicijaciju kanališe na daljinu. Sama inicijacija na daljinu je nešto drugačija samim tim što zahteva aktivniju individualnu komunikaciju između Učitelja i učenika. Takođe, učenik ima obavezu detaljno pratiti sve instrukcije koje dobija od tima Učitelja.

USLOV: 

Učesnici inicijacije ne mogu biti oni koji imaju:
• ugrađen pejsmejker
• prisustvo psihotičnih epizoda, mentalna i psihička rastrojstva, ili drugi poremećaji mentalnog karaktera, svi tipovi šizofrenije.

Mere opreza:

• insulinska terapija
• trudnoća
• Posttraumatski stresni poremećaj (PTSP)

Uslov kako bi se sprovela inicijacija u Eko Rei jeste da učesnici imaju prvi stepen Usui Reikija odnosno otvoren lični energetski kanal.

Po završetku individualne inicijacije, učenik dobija Priručnik i Sertifikat o završenoj obuci i inicijaciji u Eko Rei. 

Za sve dodatne informacije KONTAKTIRAJTE NAS

PRIJAVI SE