PREDSEDNIČKI IZBORI U SAD-A I DOLAZAK CIVILIZACIJE UPAI

Predsednički izbori u SAD-a i dolazak civilizacije UPAI Alijansa Galaktičke Federacije

Objavljeno: 03.10.2020.
Izvor: forbes
Urednik: Goran Krstić

Kako se predsednički izbori u SAD-a sve više bliže tako preostali pripadnici Kabale postaju sve očajniji i sad ne biraju sredstva kako bi uspešno realizovali atentant na Donalda Trampa, sve sa ciljem da uspore i prolongiraju svoj opstanak s obzirom da znaju šta dolazi.

Naime, Alijansa je pripremila dva plana za predsedničke izbore u SAD-a.
Prvi plan jeste da neposredno pred predsedničke izbore pusti preko Vikiliksa i drugih medija kompromitujući materijal koji se tiče visoko rangiranih kabalista kao što su Džo Bajden, Nensi Pelosi i Kamala Haris (kandidatkinja za potpredsedničku poziciju ukoliko Bajden pobedi na predsedničkim izborima).

Gorepomenuti visoko rangirani kabalisti su povezani sa trgovinom oružjem, drogom, belim robljem i organima na Kosovu i u Ukrajini.

Kako je u ovom trenutku planirano, početak javnog kompromitovanja krenuće preko senatorke Kamale Haris čija je rođena sestra vodila CIA-u „B“ te direktno koordinirala aktivnostima u Ukrajini i na Kosovu.

Pored toga, kompromitujući materijal će povezati njihovu vezu sa Dark Web-om u Nemačkoj, preko kog su se realizovale digitalne transakcije (Bitkoin) radi daljeg finansiranja svetskih tržišta oružjem, drogom, i belim robljem. Dark Web je između ostalog služio tome da se ogromne količine novca za kratko vreme operu i vrate u legalne tokove kroz berze.

Alijansa ovim kompromitujućim materijalom ima za cilj da poveže najvažnije političke figure iz demokratskih redova čiji mnogi članovi pripadaju Kabali. Ovim bi se diskreditovao predsednički kandidat Džo Bajden, kao što bi se diskreditovao demokratski kandidat Kamala Haris koja je predviđena da bude prva žena potpredsednik SAD-a, i Nensi Pelosi, predsednica Kongresa SAD-a.

Javnim kompromitovanjem tako visoko rangiranih kabalista neposredno pred predsedničke izbore Alijansa ima za cilj da do te mere oslabi Demokrate tako da 10 dana pre predsedničkih izbora ne bi imali dovoljno vremena da se konsoliduju i izaberu novog kandidata za predsedničke izbore.

Po protokolu, kad se kompromitujući materijal pusti u javnost, Senat će tražiti od predsednika Donalda Trampa da otvori javnu istragu koja bi istražila sve kriminalne aktivnosti visoko rangiranih kabalista. Zato je bilo vrlo važno da se učvrsti autoritet nad Vrhovnim sudom u SAD-a koji trenutno kontrolišu Republikanci.

Stoga nije slučajno što je „iznenada“ preminula sudija Vrhovnog suda SAD-a, Rut Bejder Ginsberg koja je takođe pripadala Kabali i sprovodila interese Demokratske stranke. Donald Tramp je iskoristio priliku kako bi po protokolu predložio kandidata iz redova Republikanske stranke, te će Senat usvojiti njegov predlog i postaviti svog sudiju Vrhovnog suda koji postaje doživotni sudija Vrhovnog suda. Na ovaj način 6:3, Donald Tramp ima apsolutnu kontrolu nad Vrhovnim sudom kad krenu javna kompromitovanja i javna suđenja.

DONALD TRAMP I KORONA VIRUS

Kako preostali kabalisti sad ne biraju sredstva da realizuju ubistvo Donalda Trampa s obzirom da se bliže predsednički izbori, plan Alijanse predviđa da Donald Tramp dobije Koronu virus kao i njegova supruga Melanija Tramp sa tim ciljem da se opravdano povuku u vojnu bazu kako bi ih u potpunosti obezbedili i zaštitili.

Razlog zašto je ovo realizovano jeste Kabalin plan da aktivira sve moguće „spavače“ za koji se ne zna broj kao i ko su mogući „spavači“ odnosno pojedinci sa usađenim programima.
Stoga je visokorizično da Donald Tramp i njegovi članovi porodice ostanu u Beloj kući, posebno kad krenu javna kompromitovanja visoko rangiranih kabalista.

Alijansa kao deo šireg plana takođe, u zavisnosti kako će se razvijati situacija, razmatra soluciju da kandidat Džo Bajden takođe iznenada dobije Korona virus, a kako je star i spada u visokorizičnu grupu, može da „podlegne“ bolesti, te bi se time znatno oslabila pozicija Demokrata neposredno pred predsedničke izbore.

SUKOB IZMEĐU AZERBEJDŽANA I JERMENIJE

Kako je svetska javnost usmerila pažnju na ratni sukob između dve zemlje, Azerbejdžana i Jermenije, nalazimo da je potrebno razjasniti o čemu se konkretno ovde radi.
Naime, ratni sukob između ove dve zemlje jeste lokalnog karaktera i nisu ga izazvali pripadnici kabalinih terorističkih ćelija.
Ovaj konflikt je bio dugo godina zamrznut i ponovo je aktiviran zbog određenih interesa lidera tih zemalja.

Alijansa se neće mešati u lokalni sukob između Azerbejdžana i Jermenije, takođe ne dozvoljava Rusiji i Turskoj da vojno podrže svoje strane, odnosno Turska Azerbejdžan, a Rusija Jermeniju.

Ovaj lokalni sukob će se vremenom smiriti kad ove dve zemlje potroše svoje vojne i finansijske resurse ali će zato usred aktuelne globalne finansijske situacije, narušiti svoje ekonomije što će opet dovesti do bunta njihovih naroda.

U ovom trenutku rat ovakvih razmera nije preban i bespotrebno crpi resurse zemlje, međutim na njima je da sami reše svoje lokalne probleme.

DOLAZAK CIVILIZACIJE UPAI NA ZEMLJU

Dana 27.09.2020.god. uz dozvolu i posredstvo Galaktičke Federacije, spustila se civilizacija Upai na planetu Zemlju.

Naime, opstanak ove civilizacije je bio vrlo kritičan, njihova planeta umire i svega je ostalo 250 pripadnika ove civilizacije koji su čuvali genotip svoje civilizacije, tj poslednji čuvari preostalog genotipa.
Ova civilizacija je živela na omaloj planeti veličine našeg planetoida Meseca, nalazi se u galaksiji Mlečni put u području zvezdanog sistema Alfa Kentauri.

Pripadnici ove civilizacije obitavaju u gustim šumama, vrlo su povezani sa prirodom i poznati su kao veliki iscelitelji u Galaksiji Mlečni put s obzirom da su nadareni time da kombinuju različite biljke koje su lekovite za pripadnike određenih civilizacija.
Vrlo su umešni u tome s obzirom da su u potpunosti sinhronizovani sa prirodom.

Civilizacija Upai je neko vreme obitavala na planeti Zemlji pre pada Atlantide, razlog njenog obitavanja jeste eksperimentalno proučavanje različitih biljaka, njihovo ukrštavanje i drugo.

Pripadnik Upai civilizacije vibrira u četvrtoj gustini odnosno prebiva u četvrtoj dimenziji, imaju zelenkastu-braon kožu koja je gruba na dodir. Imaju žuto-zlatne oči, po tri prsta na rukama i nogama, vrlo su snažni i brzi, kreću se tako što odskaču sa drveta na drvo, mogu da razviju brzinu do 320 km/h.

Na grudima i stomaku imaju žutu zadebljanu kožu kristalne forme, a koja je nalik oklopu-zaštiti.
Pripadnici Upai civilizacije su hermafroditi, vrlo su miroljubivi i plašljivi, za sad ne žele otvorenu interakciju sa ljudskim bićima.

Upai civilizacija je smeštena u području Amazona (Južna Amerika). Upai su visokopoštovani od strane drugih civilizacija, s obzirom da su veliki i moćni magovi koji kroz magijske obrede i rituale utiču na biljke koje bi proizvele određenu supstancu lekovitu za određene disbalanse i bolesti na fizičkom nivou ili na drugim nivoima energetskog tela.

Predstavnici Upai civilizacije su vrlo iznenađeni koliko je Majka Zemlja od pada Atlantide evoluirala, to jest pojavile su se mnoge biljne vrste koje nisu poznate Upai-ma.
Po njihovim procenama, biljni svet se za šest puta samoobogatio novim biljnim vrstama nadmašivši floru u vreme Atlantide, tako što su se mnoge biljke međusobno spontano ukrštavale te iznedrile hibridne vrste sa brojnim lekovitim svojstvima.

Sve informacije koje Upai dobijaju jesu iz morfičkog polja planete Zemlje, kako Upai pripadaju četvrtoj dimenziji „kačenje“ na morfičko planete je vrlo uobičajno za njih.

Stoga, zahvaljujući tome što je planeta Zemlja hiperproduktivna, predstavnici Upai civilizacije će iskoristiti nove biljne vrste, te na taj način omogućiti da se stvori bilo koji lek, a da je odgovarajući za pripadnike određenih civilizacija.