KANALISANJE VODIČA

KANALISANJE VODIČA

U drevna vremena, ljudi su aktivno komunicirali sa svojim ličnim vodičima i slušali njihova usmerenja na putu realizacije njihovih Planova duše. Kroz vreme takav vid komunikacije je pao u zaborav.

Drevno znanje se ponovo vraća ljudima koji se bude iz sna i uviđaju da zapravo nikad nisu bili sami, uz njih su bili i biće od početka do kraja njihovi lični vodiči.

ŠTA SU VODIČI?

Vodiči su visokofrekventni entiteti eterične forme koji imaju ličnu svest. Oni vibriraju u višim dimenzijama stoga je njihova percepcija daleko šira u odnosu na našu u fizičkom svetu treće dimenzije.

Vodiči kao visokofrekventni entiteti jesu povezani putem Ugovora sa Vama, te se oni manifestuju kroz Vaše energetsko polje. Kako su vezani za Vas odnosno za Vaš život i razvoj, kao Vi i oni isto sakupljaju iskustva.

Sve što se dešava Vama takođe se dešava i njima u smislu razvoja i evolucije kroz doživljaj iskustava. Oni puno uče kroz Vas kao i Vi preko njih, to je simbioza i Ugovor Vaše duše sa izabranim vodičima pre fizičke inkarnacije.

Izabrani vodiči za Vas jesu saputnici i podrška u savetovanju i usmeravanju.

Oni su za Vas nešto najbliže, rade u svakom trenutku Vašeg života, znaju o čemu razmišljate i koji su Vam planovi, znaju koje su Vaše najdublje želje. Uvek su uz Vas kroz sve događaje i iskustva koje Vi proživite.

Usled gustine treće dimenzije i neaktivnosti pinealne žlezde mnogi nemaju aktivan kanal komunikacije sa svojim vodičima, stoga mnogo teže prolaze kroz iskustva za vreme svojih fizičkih inkarnacija. Često vodiči šalju poruke i upozorenja na suptilan način, međutim usled prevelike buke u Vašem umu, poruke ili upozorenja često ne stignu do Vas.

KANALISANJE

Postoje Učitelji koji imaju sposobnost da kanališu sve potrebne informacije i odgovore koje Vam daju Vaši duhovni vodiči, odgovore zbog čega ste se Vi inkarnirali u ovaj svet treće dimenzije, koja je Vaša svrha, koji je Plan Vaše duše, iz kog razloga imate određena iskustva koja su u nekim momentima bila vrlo bolna i šta je ono što ste trebali iz njih da naučite.

Pored toga Vaši lični vodiči preko Učitelja mogu Vam dati konkretne smernice i savete kako da prevaziđete određeni problem u Vašem životu na poslovnom planu, porodičnom planu, ili partnerskom planu.

Upravo Učitelj koji ima sposobnost da kanališe Vaše lične vodiče može Vam pomoći da razumete zašto Vam se dešavaju određena iskustva i šta je ono što kroz ta iskustva učite.

PRIJAVI SE