NENSI PELOSI OPERACIJA „SUMRAK“

Nensi Pelosi operacija "Sumrak" Alijansa Galaktičke Federacije

Objavljeno: 19.07.2020.
Slika: www.mercurynews.com
Urednik: Goran Krstić

Dana 17.07.2020. godine bila je otpočeta operacija „Sumrak“ koja je imala za cilj pokušaj atentata na predsednika SAD Donalda Trampa i bekstvo predsednice Kongresa Nensi Pelosi sa teritorije SAD-a.

Kako smo pisali u postu 29.05.2020.god. državno javno Tužilaštvo SAD je podnelo zahtev predsedniku Donaldu Trampu da otvori javnu istragu kojom će biti obuhvaćeni američki visoko rangirani kabalisti kao što su Barak Obama, Bil Klinton, Hilari Klinton, Džordž Buš i Nensi Pelosi, te zvanično naloži otvaranje istrage u kojoj se ispituju postupci i kontakti Nensi Pelosi i njena umešanost i delovanje u Kabalinoj mreži.

Nensi Pelosi svesna da se sprema javno kompromitovanje i suđenje, sa svojim ljubavnikom admiralom američke mornarice Džejmsom Fogom i nekolicinom visoko rangiranih kabalista pripremila je akciju u kojoj je bio pokušan atentat na predsednika SAD, čiji primarni cilj je bio skretanje pažnje celokupne američke javnosti.
Taj trenutak konfuzije koju bi mediji uneli bio bi iskorišćen za bekstvo.

Sama operacija Sumrak bila je podeljena u tri glavne faze:

PRVA FAZA

Obuhvatala je glavne aktivnosti kao što je uspostavljanje kontakta Nensi Pelosi sa Centrom za obuku i programiranje u Meksiku preko admirala Džejmsa Foga, gde je dobila spisak imena spavača koji su postavljeni na visokim pozicijama u institucije SAD-a.

Admiral Džejms Fog je inače bio zadužen za održavanje pomorske trgovačke rute droge sa Meksikom, te je imao kontakte sa meksičkim narko kartelima.

Pomoću spiska utvrđeno je da se jedan spavač nalazi u Beloj kući kao deo šireg obezbeđenja Bele kuće i najbliži Donaldu Trampu, te je spavač imao najbolju poziciju da sprovede pokušaj atentata na predsednika SAD.Pored lociranja najbližeg spavača pri Donaldu Trampu, takođe jedna od aktivnosti koju je obuhvatila prva faza operacije jeste obezbeđivanje italijanske podmornice odnosno hiperkinetičkog podvodnog vozila.

Podmornicu je kupio meksički narko kartel od italijana i dopremio je u blizini mornaričke baze u državi Vašington na zapadnoj obali SAD-a.Ona je bila predviđena da prebaci Nensi Pelosi, admirala Foga i druge kabaliste na Kosovo i tu bi bila privremeno dok se ne bi prebacila u Egipat.

Iako Nensi Pelosi zna da sam atentat nije bilo moguće izvesti, to nije ni bio cilj.
Pokušaj atentata je imao za svrhu skretanje pažnje celokupne američke javnosti. Pokušaj atentata na predsednika bio bi ispraćen brojnim medijima koji su već bili unapred spremni i koji su imali za cilj stvaranje konfuzije i opšteg meteža u američkom društvu.

DRUGA FAZA

Trenutak kada dolazi do napada i kada mediji započinju izveštavanje o tome, prelazilo bi se u drugu fazu operacije.
Druga faza bila je pažljivo pripremana i njome je koordinirao visoko rangirani kabalista dr. spec. patologije Benet Omalu koji je ujedno bio i izumitelj Adrenohroma.

Sama druga faza je predviđala isceniranu pogibiju Nensi Pelosi, što bi joj po njenom planu kupilo vreme koje bi iskoristila prilikom bekstva. Sama iscenirana pogibija odvijala se u nekoliko pravaca. Kako je sama operacija detaljno planirana, za ovu fazu je bilo planirano iskoristiti telo polusestre Nensi Pelosi.
Naime, Benet Omalu je pripremio telo koje bi se iskoristilo u predviđenoj saobraćajnoj nesreći koja je isplanirana tako što bi ispunili službeno vozilo Nensi Pelosi visoko zapaljivim sredstvima, te bi se automobil prilikom sudara sa cisternom zapalio.
Benet Omalu je uzeo uzorak krvi od Nensi Pelosi i njen otisak zuba koji bi poturio kao dokaze koji bi ukazali da je to telo Nensi Pelosi.
Kao deo operacije bilo je predviđeno da nakon saobraćajne nesreće, obdukciju tela Nensi Pelosi izvrši upravo patolog Benet Omalu.

Druga faza je dalje predviđala aktiviranje medija koji će po realizovanom pokušaju atentata na američkog predsednika i pogibije Nensi Pelosi usredsrediti svu pažnju kako bi na taj način skrenuli pažnju američkoj javnosti i Alijansi.

Početak druge faze bi se odvijao na taj način što bi Nensi Pelosi dobivši informaciju o pokušaju atentata na predsednika SAD-a, krenula ka Kongresu odnosno krenulo bi već ranije pripremljeno telo koje treba da zameni Nensi Pelosi tako što bi službenim vozilom sa ličnim obezbeđenjem na putu ka Kongresu doživelo saobraćajnu nesreću odnosno sudar sa cisternom, u tom sudaru je bilo predviđeno da telo izgori i na taj način bi se izbegla njena fizička identifikacija.

Paralelno sa tim dešavanjem, Nensi Pelosi bi krenula iz svoje kuće ka aerodromu Dalas u Vašingtonu gde bi se prebacila u državu Vašington i ukrcala se u hiperkinetičko podvodno vozilo odnosno podmornicu u vojnoj pomorskoj bazi Whidbey Island Station na zapadnoj obali SAD-a.

TREĆA FAZA

Treća faza podrazumevala je ukrcavanje Nensi Pelosi i admirala Džejmsa Foga u hiperkinetičko podvodno vozilo koje bi nakon dva dana izronilo i susrelo se na svom kursu sa ranijim pripremljenim brodom „trgovačke mornarice“ kojim bi doplovili do luke Drač u Albaniji.

Ova faza je predviđala da će ih po dolasku u luku Drač sačekati preostali lokalni kabalisti i pojedini visoki zvaničnici NATO-a, kao i jedan od bivših ministara odbrane Hrvatske.

Treća faza je takođe podrazumevala njihov put iz Albanije za Kosovo gde su ih čekala već unapred pripremljena lažna dokumenta i identitet koji bi koristili u daljem bekstvu ka Egiptu odnosno ka Novom Kairu gde bi se smestili.
Sama izrada lažnih hrvatskih, kosovskih i srpskih dokumenata otvorila je dalje pitanje umešanosti određenih struktura vlasti ovih zemalja.

Cela operacija nije predvidela prisustvo predstavnika Daharari civilizacije koji imaju zadatak da sprovedu denuklearizaciju zapadne obale SAD-a (pisali smo u ranijem postu), naime tim inženjera Daharari civilizacije uočio je hipekinetičko podvodno vozilo-podmornicu u zabranjenoj zoni u kojoj vrši denuklearizaciju, i prisustvo ove podmornice prijavio je vojno pomorskoj bazi sa kojom je u saradnji.

Predstavnici Daharari civilizacije uveliko sarađuju sa američkom mornaricom kako bi se na bezbedan način sprovela denuklearizacija zapadne obale SAD-a.

Što se tiče pokušaja atentata na predsednika Donalda Trampa, uprkos dubinskoj i temeljnoj bezbedonosnoj proveri celokupnog osoblja Bele kuće, spavač kog je postavio Džo Bajden (dok je imao uticaj) bio je deo obezbeđenja Bele kuće, te je njegovim napredovanjem omogućen bliži pristup Donaldu Trampu.

Sam pokušaj atentata odvio se u Beloj kući kada je programirani atentator koji je inače radio na poslovima obezbeđenja Bele kuće, pokušao doći do predsednika Donalda Trampa, u čemu ga je sprečilo lično obezbeđenja predsednika.

Sam predsednik Donald Tramp je neposredno pre atentata dobio informaciju da mu preti atentat odnosno da je spavač u Beloj kući aktiviran. U ranijim objavama pisali smo o tome iz kojih je sve razloga teško locirati programirane spavače.