OBJAVE

U prethodnim danima u medijima se uveliko govori kako su vazdušne snage SAD oborile NLO iznad područja Aljaske i kako je zvanični Pentagon i aktuelni predsednik SAD Džo Bajden potvrdili kako je oboren NLO objekat u vazdušnom prostoru iznad Aljaske.

U skladu sa dešavanjima i uvidu u aktuelnu vremensku liniju Velike Britanije, Alijansa je pokrenula protokol „Pad Londonskog mosta“ odnosno zvanične objave o smrti kraljice Elizabete II Vindzor.

Dešavanja u Holandiji ovih dana dostižu svoj vrhunac u smislu pobune holandskih građana koji odbijaju da prihvate nove mere holandske vlade kao što su gašenje farmi, zatvaranje fabrika za proizvodnju hrane i nalog državnim pumpama i marketima da  ne primaju novac u gotovini već da se plaćanje vrši isključivo u karticama.

Kabala je aktivno finansirala i gradila infrastrukturu biolaboratorija širom Ukrajine sa ciljem proučavanja i eksperimentisanja sa različitim tipovima virusa i zaraznih bolesti, ovakva istraživanja su sprovodila na ljudima, što je već eugenika u pravom smislu te reči.

Da bi se razjasnilo šta je vremenska linija i kako se ona kreira, potrebno je definisati njenu osnovu, a to je vreme. Vreme kao vreme ako se gleda van 3D percepcije ne postoji. U trećoj dimenziji vreme je linearno, odnosno teče pravolinijski napred, obeležena određenim ciklusima kao što su sekunde, minuti, sati, dani, nedelje, meseci, godine, vekovi i milenijumi.

Alijansa kao organizacija je vrlo drevna. Mnogi misle da je Alijansa kao organizacija nastala pre pet-deset godina, te je identifikuju sa organizacijom Q, društvima kao što su Beli šeširi i Beli zmaj. Alijansa svoje početke nalazi 11.000 godina pre nove ere odnosno 13.000 godina ako se računa do danas, kada je Atlantida pala.

Kako bi se stekla šira slika i razumeli dešavanja u Avganistanu, potrebno je razjasniti ko su uopšte Talibani, odakle oni dolaze i ko je formirao njihovu organizaciju. Naime, Talibani ili „studenti“ na paštunskom jeziku, pojavili su se početkom devedesetih u severnom Pakistanu posle povlačenja sovjetskih trupa iz Avganistana.

Mračna Kabala je duboko ezoterističko društvo koje se intenzivno bavi mračnom magijom kako bi preko svojih visoko rangiranih sveštenica/sveštenika uticalo na kolektivno polje Svesti planete i čovečanstva.

Kako Mračna Kabala utiče na kolektivno polje planete tako se stvaraju nepovoljne okolnosti po čovečanstvo u smislu sukoba, agresije, ratova, i drugih  dešavanja.

Civilizacija Daharari dolazi iz druge galaksije, brojčano je vrlo mala i njena populacija broji oko 350.000 pripadnika. Civilizacija Daharari je članica Galaktičke Federacije civilizacija.

Kao što smo pisali u prethodnoj objavi, Alijansa je započela narednu fazu Valeria koja obuhvata otvorenu kompromitaciju demokrata koje su na vlasti odnosno njihovih lidera.

Svrha ove faze jeste bila da se iskreira velika iluzija toliko velika da demokratski kabalisti ne bi shvatili da je to sve bio privid pred onim što dolazi. Alijansa zajedno sa Trampom i njegovom administracijom je uspela u tome.

Kako se planeta Zemlja probudila, ona ubrzano podiže svoju ličnu frekvenciju te na taj način doživljava ponovnu ekspanziju (proširivanje) Svesti. Planete su živi organizmi, funcionišu na isti način kao i druga bića tako što imaju mogućnost kreiranja.

Američki demokratski kabalisti su uz podršku američke mornarice aktivirali spavače i Antifu širom zemlje kako bi isprovocirali građanske nemire u cilju izazivanja građanskog rata širih razmera.

Alijansa Galaktičke Federacije Prelazak ljudskog fizičkog tela iz treće u četvrtu dimenziju

Fizičko telo u trećoj dimenziji je po pravilu ugljovodonične strukture. Ugljovodonični sastav fizičkog tela znatno usporava vibraciju i spušta ličnu frekvenciju na nivo prihvatljiv za svetove treće dimenzije.

Alijansa Galaktičke Federacije Energetsko magijski pokušaj atentata na Donalda Trampa

Dana 26.10.2020.godine Vatikanski magijski red je pokušao izvršiti energetsko-magijski atentat na predsednika Donalda Trampa.

Predsednički izbori u SAD-a i dolazak civilizacije UPAI Alijansa Galaktičke Federacije

Kako se predsednički izbori u SAD-a sve više bliže tako preostali pripadnici Kabale postaju sve očajniji i sad ne biraju sredstva kako bi uspešno realizovali atentant na Donalda Trampa, sve sa ciljem da uspore i prolongiraju svoj opstanak s obzirom da znaju šta dolazi.

Gde prestaje korona a počinje frekvencija alijansa Galaktičke Federacije

Alijansa je u ovom trenutku usmerila najveću pažnju na globalni fenomen-podizanje kolektivne frekvencije planete Zemlje i održavanje kolektivnog polja Svesti ljudske civilizacije kako ne bi došlo do njenog urušavanja.

Nensi Pelosi operacija "Sumrak" Alijansa Galaktičke Federacije

Dana 17.07.2020. godine bila je otpočeta operacija „Sumrak“ koja je imala za cilj pokušaj atentata na predsednika SAD Donalda Trampa i bekstvo predsednice Kongresa Nensi Pelosi sa teritorije SAD-a.

Balkanski sistem tunela Gorgona Alijansa Galaktičke Federacije

Balkanski tunelski sistem koji se prostire širom Balkana, jeste najveći centralno-komandni tunelski sistem Evrope. Balkanske zemlje koje su deo ovog podzemnog sistema tunela jesu Makedonija, Kosovo, Srbija, Crna Gora, BiH i Hrvatska.

Javne istrage i kompromitovanje preostalih kabalista - Alijansa Galaktičke Federacije

U SAD-a su trenutno u toku aktivnosti implementacije istražnih sudova u federalnim državama u SAD-a.
Alijansa u saradnji sa predsednikom Donaldom Trampom uspostavlja istražne sudove.

Vanredni ulazak matičnog broda Tantnos u solarni sistem Alijansa Galaktičke Federacije

Dana 17.05.2020.godine, usled oštećenja uzrokovanog napadom „Arhonta“ došlo je do vanrednog ulaska matičnog broda Galaktičke Federacije Tantos kroz naše regionalno Sunce u naš solarni sistem.

Sonde Spacex Alijansa Galaktičke Federacije

Pisali smo prošle godine nakon prolaska visokofrekventnog energetskog talasa Zil da je Galaktička Federacija poslala veliki broj sondi različitih veličina na Zemlju kako bi preko sondi prikupila sve potrebne informacije o promenama na molekularnom nivou u mineralima, biljaka, životinja, ljudi, promene u kolektivnom polju mesta, kao i same planete.

Smrt Pape Franje Rimskog Alijansa Galaktičke Federacije

Poglavar Rimokatoličke crkve Papa Franja (svetovno ime Horhe Mario Bergoljo), vođa Jezuitskog reda, i 266 biskup Rima preminuo je na katolički Veliki petak dana 10.04.2020.godine.

Vibraciona manifestacija 4 dimensize Alijansa Galaktičke Federacije

Ranije smo već pisali o tome kako će planeta sve dubljim ulaskom u 4D za posledicu imati sve češće manifestacije i uplive karakteristika četvrte dimenzije u treću dimenziju.

Crno plemstvo Alijansa Galaktičke Federacije

Ezoterična učenja imaju snažno uporiše u Skandinavskim zemljama, pored toga takođe su i sedišta mnogih tajnih okultnih društava.

Gesara Fond Alijansa Glaktičke Federacije

GESARA jeste samo jedan segment celog sistema koji se menja. GESARA jeste globalni novčani fond planete Zemlje.
U GESARI je akumuliran sav novac, plemeniti metali, i drugi resursi koji su zaplenjeni od članova Kabale s obzirom da su takva novčana sredstva stekli nelegalnim putem.

Vanredno stanje u zemljama širom sveta ALijansa Glaktičke Federacije

Razlog zašto se u sve više zemalja sveta ovih dana pokreće po Ustavu najsloženiji mehanizam kontrole – vanredno stanje koje utiče na sve sfere društva jeste početak globalnih operacija širom planete koje je pokrenula Alijansa.

Slom svetskog monetarnog sistema LAijansa Galaktičke Federacije

U noći između nedelje (08.03.2020.god.) i ponedeljka (09.03.2020.godine) u 00:00h zvanično je došlo do globalnog sloma svetskog monetarnog sistema.

Galaktička Federacija AlIjansa

S obzirom da će ljudska civilizacija u narednom periodu imati sve intenzivniji kontakt, potrebno je da se još jednom jasno definišu pomenute organizacije i jasno se razgraniči njihov delokrug delovanja.

Baza na mesecu i svemirska luka kod planete mars Alijansa Glaktičke Federacije

Najveće aktivnosti Galaktičke Fedderacije što se tiče našeg solarnog sistema usredsređene su na uspostavljanje svemirske luke u blizini orbite planete Mars i baze na Mesecu.

Svemirske snage ALijansa Galaktičke Federacije

Najveće aktivnosti Galaktičke Fedderacije što se tiče našeg solarnog sistema usredsređene su na uspostavljanje svemirske luke u blizini orbite planete Mars i baze na Mesecu.

Visokofrekventi energetski talas Zil ALijansa Galaktičke Federacije

Ovaj visokofrekventni energetski talas jeste vid impulsa Izvora odnosno pulsara, a koji je predviđen za celokupnu Kreaciju odnosno klastere u celokupnoj Kreaciji Izvora.

Dešavanja na Antartiku Alijansa Galaktičke Federacije

U okviru Galaktičke Federacije postoji Veće koje se bavi promenama na Zemlji i integracijom planete Zemlje u Galaktičku Federaciju planeta, promenama u društvu kao i drugim promenama na Zemlji.

Galaktička Federacija

Galaktička Federacija kao vid organizacije je imala svoju ličnu evoluciju intergalaktičke saradnje. Od nastanka Univerzuma u kome se nalazi planeta Zemlja i solarni sistem, mnoge zvezdane civilizacije su se vremenom razvijale, evoluirale i dostigle određen nivo u Svesti.

Tribunali na Antartiku Alijansa Galaktičke Federacije

Za početak objasnićemo strukturu tribunala odnosno sudnica, kako su organizovane i na koji način se realizuju suđenja.

Atlantida Alijansa Galaktička Federacije

O Atlantidi je bilo puno reči u istorijskim spisima, međutim u njima postoje oprečni podaci i tvrdnje o postojanju i lokaciji Atlantide. Naime, velike zabune o pogrešnoj lokaciji Atlantide datiraju iz pogrešnog tumačenja grčkog istoričara Hekatena iz šestog veka pre nove ere.

Tranzicija planete Zemlje Alijansa Galaktičke Federacije

Kako planeta Zemlja ulazi sve dublje u četvrtu dimenziju, ona ubrzano sve više transformiše svoje telo kako bi moglo da vibrira u četvrtoj gustini.

Celokupni plan Objave se sastoji iz više faza kao što je izbor Donalda Trampa za predsednika SAD-a, promena spoljne politike SAD u smislu nemešanja u odnose drugih zemalja, jačanje evroazijske unije, promena monetarnog sistema, oduzimanje finansijskih sredstava kojim su raspolagali članovi Kabale, sistem hitnih emisija i obaveštenja…

Kako Galaktička Federacija gleda da minimalizuju paniku i strah kod ljudi sa nižim stepenom svesti (i dalje ih ima u visokom procentu), plan Objave se malo revidirao tj izmenio barem što se tiče realizacije samog Kontakta i Objave o postojanju zvezdanih civilizacija.

Posle kavntnog skoka - Alijansa Galaktičke Federacije

Kvantni skok planete Zemlje i populacije na njoj uspešno je izvršen po prethodnom utvrđenom planu Galaktičke Federacije. Tri portala „Lavlja kapija“ jesu zatvorena u toku noći 13.08.2018.god.

Hiperskok odnosno kvantni skok će se odvijati na sledeći način: Kada Izvor proceni da je pravi trenutak, to će izgledati kao veliki puls visokofrekventne energije u vidu gama zraka i fotona iz Centralnog sunca galaksije s obzirom da je svako Sunce portal.