„Pad Londonskog mosta“ – Smrt kraljice Elizabete II Vindzor

Objavljeno: 08.09.2022.

U skladu sa dešavanjima i uvidom u aktuelnu vremensku liniju Velike Britanije, Alijansa je pokrenula protokol „Pad Londonskog mosta“ odnosno protokol zvanične objave o smrti kraljice Elizabete II Vindzor.

Zemaljska organizacija Alijansa je po uvidu u vremensku liniju predvidela da će doći do velikih građanskih nemira i demonstracija širom Velike Britanije kako zbog eskalirajuće ekonomske, finansijske i energetske krize tako i zbog dolaska nove premijerke Liz Tras koju podržava svega oko 18% građana Velike Britanije. Takođe, i gornji Dom lordova je protiv nove premijerke Liz Tras iz razloga što je izuzetno psihički nestabilna (poremećaj ličnosti) i što želi da pokrene rat sa Rusijom po nalogu Kabale pod čijom je potpunom kontrolom.

Liz Tras je član porodice koja pripada Engleskoj masonskoj loži, i ona je još kao dete izabrana da bude budući obaveštajac MI6 – Britanske obaveštajne službe. Ona je još kao dete bila izuzetno traumatizovana, zlostavljana i teško programirana kako bi bespogovorno izvršavala naloge Kabale, Engleske masonske lože i Engleske obaveštajne službe. Zbog teških trauma i programiranja, doživela je dubok psihički slom, te je kao osoba izuzetno psihički poremećena sa dijagnozom poremećaja ličnosti.

Odlaskom bivšeg premijera Borisa Džonsona, Kabala zajedno sa američkim Demokratama je radila aktivno na tome da se za novog premijera dovede Liz Tras što su i uspeli uprkos velikom otporu gornjeg Doma lordova u Britanskom parlamentu.

Kako je postala premijerka, jedna od prvih odluka i naloga koju je donela jeste da se izvrši inspekcija hiperkinetičkih raketa i hipersoničnih vozila kao i da se izvrši presek stanja u vojsci kako bi dobila kompletne podatke kao što su položaji nuklearnih podmornica. Naime, po nalogu Kabale, nova premijerka Liz Tras treba da pokrene otvoreni rat sa Rusijom. Da bi to sprovela, prvo što želi da sprovede jeste ponovno ujedinjenje sa SAD odnosno da Amerika ponovo bude pod patronatom Londona. Takođe, treba da sprovede ponovno postavljanje Velike Britanije kao predsedavajuće NATO-a tj. da bude ona koja će voditi NATO organizaciju u Evropi zamenjujući Francusku i Nemačku.

Za neograničen pristup i redovno praćenje drugih objava i video materijala možete se učlaniti u

Prijavi se

Demokrate u SAD koje su u ozbiljnoj panici s obzirom da će izgubiti izbore za Kongres i Senat tokom novembarskih izbora, takođe žele da podrže Veliku Britaniju u započinjanju otvorenog rata sa Rusijom tako što SAD pokušati da raketira Krim i time napadne otvorenu Rusiju koja će morati vojno da reaguje.

Kako se javio ozbiljan rizik od započinjanja opšteg rata između SAD, Velike Britanije i NATO-a sa Rusijom, Alijansa je donela odluku da se pokrene protokol „Pad Londonskog mosta“ kako bi se pokrenulo i zvanično proglašenje smrti kraljice Elizabete II Vindzor. U međuvremenu je obaveštena policija u Londonu da se pripreme u skladu sa protokolom, takođe su obavešteni i lordovi da se pripreme na proglašenje smrti kraljice Elizabete II Vindzor.

Biomehanizam kraljice Elizabete II Vindzor je u potpunosti otkazao usred sastanka jutros, te više nije bilo moguće ponovo ga pokrenuti. Svrha pokretanja protokola „Pad Londonskog mosta“ jeste da se zaustave sve dalje aktivnosti premijerke Liz Tras u smislu pokretanja vojnog sukoba sa Rusijom. Pored toga, period žalosti će inhibirati socijalne i građanske nemire i demonstracije koje su već počele da se dešavaju u Engleskoj s obzirom da energetska kriza uzima maha, a Velika Britanija je u bankrotu i nema iz čega da pokriva troškove engleskih domaćinstava i engleskih korporacija i fabrika. Naime, period žalosti zbog smrti kraljice će smiriti eskalaciju građanskih sukoba širom Velike Britanije.

Ono što se sad dešava sa Škotskom i Severnom Irskom jeste da ne podržavaju novu premijerku Velike Britanije, te je premijerka Škotske Nikola Stardžen najavila da će da sazove Škotski parlament kako bi se izglasalo pokretanje novog referenduma za otcepljenje Škotske od Velike Britanije bez obzira što neće dobiti saglasnost premijera Velike Britanije. Takođe i Severna Irska zajedno sa Škotskom želi da izađe iz Velike Britanije, da raskine veze sa Engleskom Krunom i da se pripoji matičnoj Irskoj. Niko ne želi otvoreni vojni, a možda i nuklearni sukob sa Rusijom.

U ovom trenutku Dom lordova razmatra da po proglašenju smrti kraljice Elizabate II Vindzor pozove Putina na sahranu ukoliko izjavi saučešće jer će to biti simbolično restartovanje odnosa Velike Britanije sa Rusijom i preveniranje rizika otvorenog vojnog sukoba sa Rusijom. Pored toga Dom lordova sad razmatra da se pokrene protokol izglasavanja nepoverenja novoj premijerki Liz Tras tj. impičment sve kako bi se sprečila realizacija onog najgoreg scenarija koji Kabala priželjkuje, a to je otvoreni vojni sukob SAD, Velike Britanije i NATO-a sa Rusijom i Kinom jer samo tako će odložiti urušavanje monetarnog sistema i bankrot zemalja Zapada koji je pred vratima.

U skladu sa novom vremenskom linijom i potencijalnim dešavanjima, Alijansa je donela odluku da se pokrene protokol proglašenja smrti kraljice Elizabete II Vindzor jer u periodu žalosti premijer i drugi politički lideri ne mogu da donose odluke i potpisuju dokumente i naloge, te se ovim želi postići da se blokira dalje delovanje nove premijerke Liz Tras kako bi se Alijansa, Rusija, engleski lordovi i ostali pripremili i prevenirali rizik od eskalacije vojnog sukoba tako što će nova premijerka Liz Tras biti okupirana pitanjem Škotske i Severne Irske, pobune lordova koji žele da pokrenu njeno smenjivanje, građanskih nemira, demonstracija, bankrota države i krunisanja novog kralja Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije.

Za neograničen pristup i redovno praćenje drugih objava i video materijala možete se učlaniti u

Prijavi se