PREDSEDNIČKI IZBORI U SAD–FAZA ATEMI

Objavljeno: 09.01.2021.
Urednik: Goran Krstić

Kako je u proteklom periodu bilo puno pitanja o tome iz kog razloga ne pišemo opširno o dešavanjima u Americi, odnosno iz kog razloga ne ulazimo u detalje operacija koje sprovodi Alijansa, ono što je bitno znati jeste da mi moramo oštro selektovati informacije koje ćemo objavljivati pogotovo kada su u pitanju dešavanja koja su u toku i tada se posebna pažnja obraća na to da same objave ne promene tok dešavanja ili neke određene akcije.

Ono što je bitno naglasiti jeste da je uspešno završena prva faza ATEMI.

Naziv prve faze ATEMI jeste pojam preuzet iz japanske borilačke veštine Aikido. ATEMI je borilački potez odnosno tehnika koja podrazumeva skretanje pažnje protivnika.

U borbi se zadaje takav udarac kako bi se skrenula pažnja protivnika koji bi nakon toga bio trenutno dezorijentisan i fokusiran na taj udarac koji nije bio očekivan, ovim druga strana dobija na vremenu te zadaje završni udarac protivniku.

Upravo ovo se desilo demokratama koje su upale u klopku u samom finišu borbe.

Svrha ove faze jeste bila da se iskreira velika iluzija toliko velika da demokratski kabalisti ne bi shvatili da je to sve bio privid pred onim što dolazi.

Alijansa zajedno sa Trampom i njegovom administracijom je uspela u tome.

Donald Tramp kada je došao na predsedničku funkciju imao je zadatak da iznutra demontira i uruši „Duboku državu“ (Deep state), koji je uspešno sproveo.

Njegov mandat je obuhvatao zadatke i aktivnosti kao što su:

 •  Raskidanje štetnih ugovora i sporazuma između SAD i drugih zemalja,
 •  Povlačenje SAD iz svetskih organizacija kao što je Svetska trgovinska organizacija, Svetska zdravstvena organizacija,
 • Izlaženje iz sporazuma o kontroli naoružanja,
 • Prekid finansiranja NATO-a,
 • Raskid ugovora i drugih vojnih sporazuma između SAD i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije kako bi SAD prestale da budu korporacija na čijem čelu je bila do sad direktor – kraljica Elizabeta II Vindzor,
 • Promena spoljne politike na Bliskom istoku,
 • Obnavljanje diplomatskih odnosa između Severne Koreje i SAD,
 • Promena spoljne politike prema Evropi i Kini,
 • Zatvaranje ratnih žarišta na Bliskom istoku,
 • Zatvaranje američkih vojnih baza širom sveta i povlačenje američkih vojnika sa Bliskog istoka, Kosova, iz evropskih zemalja itd., nazad u SAD,
 • Uspostavljanje kontrole nad Federalnim rezervama i prekid štampanja dolara bez pokrića.
 • Tramp je podelio vojsku i na taj način onemogućio demokratama da bilo šta urade sa američkom vojskom kad dođu na vlast.
 • Pored toga Tramp je imao zadatak da miri sukobljene strane i gasi ratna žarišta svuda gde su se SAD mešale i inicirale ratove ostavljajući nepopravljivu štetu u tim zemljama (Irak, Avganistan, Libija, Sirija, Izrael itd.).

Donald Tramp je za sve četiri godine svog mandata uspeo ono što je Alijansa imala za cilj, a to je da se Americi onemogući da bude svetski policajac, da ostvaruje uticaj kroz svetske institucije, i da se meša u unutrašnja pitanja određene suverene države.
Amerika više nije ono što je bila niti će se više sama pitati za globalna pitanja, a da ne uključuje druge sile kao što su Rusija, Kina, Indija, Francuska itd. Tramp je ekonomski osnažio SAD, ali je paralelno sa tim neutralisao njen vojni uticaj u svetu i kardinalno izmenio spoljnu politiku.

Formirao je kosmičke snage i time je utabao put ka kardinalnim promenama na globalnom planu.
Najvažnije što je uradio za vreme svog mandata jeste pokretanje protokola Objave o postojanju drugih civilizacija i obelodanjivanje saradnje američkih vlada sa drugim civilizacijama koje su se dešavale kroz istoriju.

Ono što je Tramp uradio, a to je da je uspeo da uruši Duboku državu iznutra i da ostavi demokratama jedno VELIKO NIŠTA. Demokrate kad dođu na vlast tek će da shvate razmere onoga što je Tramp napravio. Tramp je do te mere neutralisao poluge vlasti i vojni uticaj u svetu da bi demokratskim kabalistima trebalo oko deset godina da obnove infrastrukturu Duboke države kakva je bila u vreme Baraka Obame. Pored toga još važnije, a to je da je Alijansa uspostavila kontrolu nad kompletnim nuklearnim naoružanjem SAD odnosno ima pristup nuklearnom arsenalu jednako kao i predsednik SAD, te će dodatno biti neutralisana pozicija demokratskih kabalista.

FAZA ATEMI

Faza ATEMI jeste podrazumevala da Donald Tramp iskoristi svoju predsedničku poziciju i ovlašćenja kako bi za sve vreme svog mandata u saradnji sa Alijansom prikupio potreban kompromitujući materijal koji ne ide u prilog demokratskim kabalistima.

Tramp je znao da će demokratski kabalista Nensi Pelosi preko svojih organizacija uvesti u zemlju novi softver za glasačke mašine Dominion sistema, koji je imao za cilj da manipuliše brojem glasačkih listića te je namerno dopustio da demokratski kabalisti sprovedu svoj plan krađe na predsedničkim izborima.

Svrha ovoga jeste da demokratski kabalisti, naročito visoko rangirani kao što je Nensi Pelosi, Adam Šif, Mit Romni itd., naprave ozbiljan protivustavni delikt, a to je masovna krađa na predsedničkim izborima.

Uopšte nije bilo planirano da Donald Tramp pobedi na ovim predsedničkim izborima i dobije još jedan četvorogodišnji mandat, bilo je planirano da ode u opoziciju i iz te pozicije opstruira celu Demokratsku partiju. Demokrate nisu imale tu svest šta je zapravo planirala Alijansa.

Alijansa je uspešno kreirala veliku iluziju u koju su poverovale demokrate, sve do trenutka zasedanja Senata i Kongresa 06.01.2021. kada su se potvrđivali elektori, tada su demokrate shvatile da su upale u zamku.

U izbornoj noći, uspešno je prikupljen sav dokazni materijal koji svedoči o masovnoj izbornoj krađi u Pensilvaniji, Mičigenu, Arizoni, Džordžiji i Viskonsinu. Ova akcija je bila deo faze ATEMI.

Demokrate su u panici napravile ozbiljne i kardinalne propuste i greške te su se još više ukopavale.

Donald Tramp je za vreme ove faze imao drugačiju retoriku stvarajući dodatno veliku iluziju u koju su slepo poverovali demokratski kabalisti.

U međuvremenu, paralelno sa predsedničkim izborima, do pre par meseci američka mornarica (koja je ujedno i najuticajnija vojna grana u američkoj vojsci) bila je u celini na strani demokrata i pretila je da će aktivirati spavače širom zemlje kao i Antifu koja bi iscenirala građanske sukobe. Pored toga, takođe je pretila Trampu i njegovoj administraciji da će raketirati zemlju, što bi dovelo do unutar vojnih sukoba, građanskog rata i panike kod američkih građana.

Američka mornarica je na taj način ucenjivala Trampa u cilju njegovog popuštanja kako bi demokratski kabalisti mirno osvojili vlast.

Ono što američka mornarica nije znala, a to je da su se u njenom Veću admirala inflitrirali Trampovi admirali. Američka mornarica se ozbiljno podelila tako da je Tramp uspeo znatno da oslabi mornaricu tako što je 1/3 američke mornarice prešla na njegovu stranu.

Zato ne čudi što je pre dve nedelje nosač aviona USS NIMIC sa Bliskog istoka koji je do sad patrolirao u blizini Irana dobio nalog da se vrati u SAD u cilju zaštite države i predsednika, a zatim je ta odluka ubrzo poništena. Ovaj nosač aviona je zapravo cela jedna flotila koja je krenula da se vraća kući odnosno u SAD i ova flotila je 1/3 američke mornarice koja se okrenula Trampu. USS NIMIC je trebao da se vrati u SAD u slučaju scenarija da se Tramp ipak ustoliči na predsedničku funkciju. Međutim, kako su okolnosti bile drugačije, odluka je poništena te flotila ostaje na Bliskom istoku ali bez operativnog delovanja.

Budući da je američka mornarica otvoreno zapretila Trampu da će aktivirati nuklearne projektile i gađati nuklearne silose u SAD sa ciljem kako bi omogućila demokratama da dobiju na vremenu i napuste državu u toku haosa, Alijansa se obratila Galaktičkoj Federaciji sa molbom da ona dobije direktni pristup nuklearnom arsenalom SAD, te da ubuduće ima potpunu kontrolu nad arsenalom tako što bi imala potrebne ulaze za kontrolu.

Federacija je razmotrila molbu i dala saglasnost da Alijansa nadzire i kontroliše nuklearni arsenal i po potrebi reaguje tako što bi direktno ulazila u centralni računarski sistem za kontrolu nuklearnog naoružanja i abortirala dalju aktivaciju nuklearnih raketa koju bi pokrenula američka mornarica i demokrate.

Na osnovu toga Alijansa je dobila direktni pristup Centralnom računarskom sistemu Agencije za nuklearnu bezbednost SAD (mnogi svetski mediji su pisali o tome i okrivili Ruse da su izveli hakerski napad). Pored toga su nuklearne snage, po nalogu Donalda Trampa, preostali nuklearni arsenal u silosima spustile za još jedan sprat ispod površine zemlje odnosno ispod nuklearnih silosa sa ciljem da se ne aktivira u slučaju blizinskog nuklearnog udara.

Ono što je važno, a to je da je Tramp uspeo da u celosti neutrališe 90% nuklearnog arsenala koji se nalazi na američkim podmornicama. Nakon što je Alijansa dobila dozvolu od Federacije da kontroliše nuklearni arsenal, Tramp je izdao direktivu da sve nuklearne podmornice zarone i ostanu u dubinama okeana odsečene od svih pa i dela američke mornarice koji podržava demokrate. Na taj način je podmornicama onemogućeno da na tim dubinama lansiraju nuklearne projektile.

Kako američka mornarica koordinira Centrima za obuku i programiranje pojedinaca kao i organizacijom Antifa, postojala je velika opasnost od toga da mornarica po nalogu demokrata aktivira sve spavače širom zemlje koji bi napravili veliki problem za Trampovu administraciju s obzirom da bi došlo do opšteg građanskog rata sa žrtvama. Donald Tramp je u saradnji sa Alijansom dopustio da preko Kube iz baze Cienfuegos uđu ruski specijalci sa svojim kanalima (pojedinci koji imaju mogućnost čitanja nečijeg ličnog energetskog polja ili morfičkog polja informacija) a koji imaju zadatak da lociraju spavače, te da ih američki specijalci neutrališu. Ruski specijalci sa svojim kanalima su dobili privremeno američko državljanstvo kako bi nesmetano obavljali zadatak.

Pored toga, specijalci su radili na lociranju vođa organizacije Antifa. Organizacija Antifa je formirana od strane demokratskih kabalista i nju finansira Holivud odnosno uticajni medijski magnati, holivudski glumci i režiseri.

PIROVA POBEDA DEMOKRATA

Ono što se desilo 06.01.2021.godine prilikom održavanje zajedničke sednice u Senatu i Kongresu radi potvrde elektora jeste bilo po planu Alijanse tokom finalizacije faze ATEMI.

Tada se razmatrala mogućnost da se ide u još jedan krug prikupljanja dodatnog materijala koji bi svedočio o masovnoj izbornoj krađi na predsedničkim izborima. Naime, prvobitan plan jeste bio da potpredsednik SAD Majk Pens koji je tada predsedavao zajedničkom sednicom Senata i Kongresa uzme u obzir žalbe senatora o manipulaciji rezultata na predsedničkim izborima, i vrati upitne elektore u države na ponovno razmatranje, a za koje postoje sumnje o ozbiljnim i kardinalnim nepravilnostima (Pensilvanija, Džordžija, Mičigen, Viskonsin, Arizona). Tako bi se išlo u još jedan krug prikupljanja dodatnog dokaznog materijala o masovnoj krađi, te bi demokrate pravile dodatne propuste i greške.

Međutim, deo američke mornarice je ucenio Trampa tako što je obavestio Alijansu i njega da je Vašington miniran odnosno da su postavljeni eksplozivi na ključnim i strateškim mestima kao što je centralni vodovod, institucije, stambene zgrade koji bi se urušili prilikom aktiviranja eksploziva.

Demokrate su bile ubeđene u tu iluziju da Donald Tramp želi po svaku cenu da ostane predsednik SAD i produži svoj mandat.

Donald Tramp je tada obavestio potpredsednika Majka Pensa neposredno pre početka zajedničke sednice Senata i Kongresa da pusti demokrate tako što Pens neće usvojiti žalbe senatora o manipulacijama na predsedničim izborima i potvrdi sve elektore.

Tada je Majk Pens pre početka zajedničke sednice obavestio sve prisutne senatore, kongresmene i demokratske kabaliste ovim rečima:

„Upravo mi je naložio predsednik Donald Tramp da ustoličimo kandidata Džoa Bajdena, lopta je sad u vašem dvorištu… Pa da počnemo!“

Suština poruke demokratama jeste da ovo nije kraj nego tek početak.

Tada su demokrate shvatile da su upale u klopku i da sve ovo što su u međuvremenu radili Tramp i Alijansa jeste bila velika iluzija i ATEMI-SKRETANJE PAŽNJE sa suštinskog plana, a to je druga faza – Valeria, odnosno početak otvorene kompromitacije dok su svi oni na funkcijama i potpuno izloženi udaru javnosti.

Ono što nije bilo predviđeno, a to je upad demonstranata u Senat i Kongres.

Naime, pripadnici Antife su se inflitrirali među Trampove pristalice kako bi ubrzali sednicu i potvrdu elektora, oni su ispred Predstavničkog doma podsticali nerede, međutim Trampove pristalice su shvatile da su to pojedinci iz Antife i sukobili su se sa njima. Kako su pripadnici američke obaveštajne službe takođe bili među Trampovim pristalicama, oni su dobili instrukciju da poguraju masu građana i da upadnu u prostorije Predstavničkog doma kako bi se privremeno zaustavila zajednička sednica Senata i Kongresa.

TRAMPOVA OLUJA

Nakon finalizacije prve faze ATEMI, demokrate su shvatile da su se našle u izuzetnoj teškoj poziciji. Naime, za sve vreme trajanja Trampovog mandata Alijansa je paralelno uspostavljala potrebnu infrastrukturu kao što je nova medijska kuća koja je dobila nacionalnu frekvenciju, alternativne društvene mreže, i druga infrastruktura koja će omogućiti da Tramp u saradnji sa Alijansom iz opozicije krene u otvorenu kompromitaciju demokrata koje će tada biti na izvršnim funkcijama.

Donald Tramp kao predsednik ne sme da prekorači svoja predsednička ovlašćenja kao što je puštanje kompromitujućeg materijala i otvoreno hapšenje opozicije odnosno Demokratske partije dok je on predsednik.

U očima američke javnosti i sveta on bi bio diktator koji je zloupotrebio svoja ovlašćenja kako bi se po svaku cenu ustoličio na predsedničku funkciju. Uvek je teže braniti se nego napadati kad si potpuno izložen, zato su demokrate konstantno napadale kao opozicija i opstruisale rad Trampovog predsedništva.

Sledeća faza–Valeria jeste aktivacija alternativnih medijskih kuća, društvenih mreža i puštanje kompromitujućeg  materijala o izbornoj krađi i kriminalnim aktivnostima Nensi Pelosi, Džoa Bajdena, Kamale Haris itd.

Demokrate su sad u panici jer se nalaze u teškoj poziciji.

Ustoličeni predsednik Džo Bajden je ozbiljnog narušenog zdravstvenog stanja i ima oblik Alchajmerove bolesti, te neće biti u stanju da vodi administraciju.

U slučaju njegove smrti, potpredsednica Kamala Haris neće moći da preuzme predsednička ovlašćenja i iznese ceo mandat s obzirom da masonska biblija na koju polažu zakletvu masoni odnosno kabalisti ne predviđa i ne dozvoljava da žena bude predsednik SAD.

To bi bio zatvoreni krug jer bi opet u slučaju da se nešto desi potpredsedniku, po Ustavu SAD predsednička ovlašćenja preuzeo predsedavajući Kongresa, a to je u ovom trenutku Nensi Pelosi.

Nensi Pelosi, vođa demokrata i predsedavajuća Kongresa imala je dva moždana udara iz čega se takođe razvila Alchajmerova bolest stoga neće biti u stanju da iznese do kraja mandat predsedavajućeg Kongresa s obzirom da joj se rapidno urušava zdravstveno stanje.

Ono što Alijansa planira zajedno sa Trampom i njegovim generalima jeste da po ustoličenju Džoa Bajdena i Kamale Haris krene sa puštanjem kompromitujućeg materijala, nakon čega će vladajuće demokrate biti u potpunosti izložene i nalaziće se na udaru američke javnosti i sveta, doćiće do takozvanog novog Votergejta. Američki narod će biti besan i sam tražiti smenu vladajuće garniture. Nakon ovoga Demokratska partija, američke medijske kuće i društvene mreže će trajno izgubiti poverenje i podršku američke javnosti tako da se više nikad neće oporaviti.

Imajući u vidu sve ovo navedeno, epilog bi bio ostavka potpredsednice Kamale Haris (u slučaju preuranjene Bajdenove smrti) i raspisivanje novih predsedničkih izbora koje bi ovog puta po predviđenom planu glatko dobio Donald Tramp i tako se ustoličio na predsedničku funkciju i nastavio reforme promene sistema u državi.