PREPOZNAJ SE

PREPOZNAJ SE

Druga knjiga iz serijala Alijansa „Prepoznaj se“ je knjiga koja Vam daje informacije o zvezdanim civilizacijama, gde se one nalaze, na koji način su specifične i kako su one povezane sa Vama.

Knjiga Vas vodi i upoznaje sa našim solarnim sistemom, kao i sa svim vidljivim planetama, ali i sa onim planetama koje još uvek nisu vidljive ljudskom oku.

Saznaćete sve o naprednim civilizacijama na drugim planetama, i zašto im je planeta Zemlja tako važna.

Čitajući knjigu povezaćete se sa nekom civilizacijom i prepoznati je kao svoju. Spoznaja da pripadate određenoj civilizaciji, iz temelja će Vam izmeniti percepciju i uvidećete ko ste, odakle dolazite i koja je Vaša svrha na planeti Zemlji.

2.500,00 RSD / 25 EUR
Direktno online plaćanje PayPal-om
Kupi e-knjigu

Šta Vas čeka u drugoj knjizi „Prepoznaj se“ iz serijala Alijansa?

– Poglavlja –

Kroz ovo poglavlje imaćete širu sliku toga šta su omniverzumi i klasteri, kako oni nastaju i od čega se sastoje. Čitajući poglavlje proširiće Vam se lična Svest o veličini Kreacije koju je stvorio Izvor.

Kroz ovo poglavlje dobićete uvid u to koliko je stara Kreacija, gde se nalazi naša galaksija Mlečni put i naš sunčev sistem sa planetama koje su nama poznate.

Čitajući ovo poglavlje imaćete dublje razumevanje toga šta su zapravo Bogovi Kreatori i koja je njihova uloga koju im je namenio Izvor.

U ovom poglavlju se definišu dimenzije, denziteti i gustine od kojih se sastoji Kreacija u kojoj obitavamo. Nakon ovog poglavlja shvatićete da je Vaše telo višedimenzionalno kao i da postoje drugi realiteti u kojima obitavaju druge civilizacije.

Kroz ovo poglavlje dobićete potrebne informacije o nastanku, razvoju i istoriji naše galaksije Mlečni put kao i koje su to najvažnije civilizacije koje obitavaju u našoj galaksiji i zbog čega je galaksija Mlečni put i naš solarni sistem sa planetom Zemljom posebna u ovom delu Kreacije.

Nakon ovog poglavlja, upoznaćete najvažnije zvezdane civilizacije naše galaksije od Plejađanske do Reptilske civilizacije. Predstavljene su sve civilizacije koje su kroz istoriju planete Zemlje bile i još uvek su u intenzivnom kontaktu sa ljudskom civilizacijom i planetom.

Po završetku čitanja poglavlja možda ćete prepoznati i rezonovati se sa nekom civilizacijom i kroz spoznaju otkriti da joj iskonski pripadate.

Čitajući ovo poglavlje upoznaćete se sa istorijom i razvojem našeg solarnog sistema. Nakon poglavlja uvidećete da je istorija našeg solarnog sistema izuzetno dinamična, od uništenja jedne nekadašnje planete do pojave planeta koje su oduvek deo našeg solarnog sistema ali van domašaja ljudskog oka.

Ovo poglavlje donosi dublje razumevanje svega onoga što se dešava oko nas. Poglavlje donosi jasnu definiciju pojma Matrice koja je glavni uzrok niske kolektivne Svesti čovečanstva i planete Zemlje.

Postoje različite definicije i tumačenja toga šta je Galaktička Federacija, koja je njena uloga i svrha prilikom kontakta sa planetom Zemljom i ljudskom civilizacijom. Čovečanstvo će posle evolucionog skoka imati susrete i kontakte sa pojedinim matičnim i operativnim brodovima Galaktičke Federacije, stoga je potrebno da se približi organizacija Galaktička Federacija kako biste bili pripremljeni za prve kontakte sa pripadnicima drugih civilizacija. Ovo poglavlje daje potrebne odgovore kako da se pripremite i šta da očekujete prilikom Kontakta.

Čitajući poglavlje saznaćete koliko je bio važan kosmički događaj poznat kao galaktičko precesiono poravnanje. Saznaćete da je postojala dominirajuća vremenska linija koja je bila ugrožavajuća za ljudsku civilizaciju s obzirom na potencijalna dešavanja koja su bila prisutna u kolektivnom polju planete.

Da bi se razumela priroda Izvora i Kreacije, kroz ovo poglavlje imaćete potrebno razumevanje o tome šta podrazumeva Kvantni skok koji je pokrenuo evoluciju Svesti ljudske civilizacije, i na koje načine možete da podignete svoju ličnu frekvenciju i Svest kako bi ispratili promene na planeti.

Kroz ovo poglavlje imaćete dublje razumevanje toga da je Vaše telo višedimenzionalne forme. Poglavlje pojašnjava pod šta sve podrazumeva tranzicija Vašeg tela koje prelazi u drugačiju formu. Takođe, daje potrebne informacije kako osvestiti i koristiti kapacitete kristalnog tela karakteristično za četvrtu dimenziju.

Tranzicija prelaska iz treće dimenzije na višu prostornu ravan četvrte dimenzije uopšte nije laka s obzirom da u potpunosti menja Vaš način života u svakom domenu. Nakon ovog poglavlja imaćete širu sliku toga šta se sve očekuje tokom prelaska planete Zemlje i čovečanstva u višu dimenziju i kako da se pripremite za prelaz.

Poslednje poglavlje Vas vodi putem istine do spoznaje o tome ko ste i odakle dolazite.

Autor Goran Krstić je Magistar humanističkih nauka-dipl. socijalni radnik, jedan od osnivača i vlasnika Akademije Alijansa i Reiki Master Učitelj.

Baveći se ezoterijom kao naukom i večitim pitanjima šta smo, odakle dolazimo i sa kojom svrhom smo ovde, Goran je rešio da se upusti u izazov kreiranja jedinstvenog autorskog dela koje će odgovoriti na sva ta pitanja. Želeći da sve informacije objedini na jednom mestu napisao je serijal knjiga „Alijansa“.

Kroz serijal knjiga „Alijansa“ autor Goran Krstić Vas vodi na put istine kroz ezoteriju koja kao drevna nauka dovodi čoveka do metafizičke spoznaje.

Kupi e-knjigu