SUKOB IZMEĐU AMERIČKE MORNARICE I CIVILIZACIJE DAHARARI

Objavljeno: 22.02.2021.
Urednik: Goran Krstić

AKTIVNOSTI AMERIČKIH DEMOKRATA-KABALISTA NAKON ATEMI FAZE

Nakon završene predsedničke inauguracije u SAD okončala se faza Atemi o kojoj smo opširno pisali u prethodnoj objavi https://alliance.rs/predsednicki-izbori-u-sad-faza-atemi/

Svrha ove operacije jeste bila da se američke demokrate-kabalisti uljuljkaju u osećaj sigurnosti da su postigli pobedu i uspostavili kontrolu nad političkim i institucijalnim polugama vlasti, ne znajući da je to sve bio deo većeg plana Alijanse.

Ponovićemo, Donald Tramp je zaista pobedio na predsedničkim izborima, ono što se desilo jeste da je Alijansa sa kojom Tramp aktivno sarađuje namenski dozvolila da demokrate izvrše veliku  manipulaciju nad biračkim glasačkim listićima preko Dominion glasačkih mašina, te realizuju očiglednu krađu na izborima. Cilj je bio da se demokrate ovim još više iskompromituju kako bi Alijansa prikupila potreban dokazni materijal protiv demokrata nakon izvršene krađe na predsedničkim izborima.

Poznato je da je lakše napadati protivnika iz pozicije opozicije nego biti na vlasti i braniti se od napada u kontinuitetu. Kao što smo pisali u prethodnoj objavi, Alijansa je započela narednu fazu Valeria koja obuhvata otvorenu kompromitaciju demokrata koje su na vlasti odnosno njihovih lidera kao što su Kamala Haris, Džo Bajden, Nensi Pelosi, Adam Šif itd.

U ovom trenutku iako su demokrate uspostavile kontrolu nad političkim institucijama- Kongresom i Senatom i imaju svog lidera na predsedničkoj funkciji, oni su u velikoj meri uspaničeni i u strahu s obzirom da ne znaju kad će da krene kompromitacija, odakle, u kom obliku i u kojim razmerama. Oni su shvatili da je za vreme Donalda Trampa infrastruktura Duboke države potpuno demontirana i da su potrebne godine da se povrati barem 40% potrebne infrastrukture kako bi mogli da nastave sa svojim delovanjem.

Zbog intenzivnog svakodnevnog stresa i straha od onog što dolazi, Nensi Pelosi predsedavajuća Kongresa je doživela dva moždana udara, uz potrebne medikamente jedva se drži na nogama, a potrebno je da vodi demokrate i da predsedava Kongresom.

Ona je na sastanku sa Kamalom Haris potpredsednicom SAD ponovila da ne može više da vodi demokrate i da u njihovim redovima trenutno ne postoji pojedinac koji bi bio dovoljno sposoban da vodi demokratske kabaliste, te razmišlja da se povuče s obzirom na to da ako nastavi ovim tempom njeno fizičko telo će se u potpunosti urušiti i više neće biti funkcionalno za svakodnevne obaveze.

Pored toga, kako je svakodnevni stres vrlo intenzivan i ne zna se kada će uslediti otvorena kompromitacija, kod potpredsednice Kamale Haris se razvio psihički poremećaj odnosno psihoza u vidu manije gonjenja. Kako je Kamala Haris u konstantnom stresu i strahu, njeno psihičko zdravlje je počelo da se urušava, što je dovelo do nervnog sloma pre četiri dana, što se može videti po izmenjenoj facijalnoj ekspresiji koja se pojavila na levoj strani njenog lica.

Kako je došlo do ozbiljnog urušavanja Orionskog modela upravljanja na Zemlji, jedan pripadnik Orionske civillizacije je putem rituala potisnuo originalnu dušu iz fizičkog tela Kamale Haris i zauzeo njen fizički kanal pre nekoliko godina. Ovo što se desilo jeste bio vid transfera duša, tj. originalna duša se povukla iz svog fizičkog tela ostavljajući prazno fizičko telo za preuzimanje od strane drugog energetskog entiteta odnosno duše.

Duša pripadnika Orionske civilizacije je preuzela fizičko telo Kamale Haris kako bi pokušala da zaustavi urušavanje Orionskog  modela upravljanja u SAD i obnovi nama poznat sistem koji postoji već 2.000 godina. Međutim, nije uspešna u tome iz razloga jer su ljudska bića zahvaljujući individualnoj Svesti kreiranja, unapredila Orionski model upravljanja koji je evoluirao u izuzetno složen sistem u kom ne mogu ni sami Orionci da se adekvatno snađu s obzirom da ne mogu prepoznati svoj izvorni originalni oblik upravljanja, te ga ne razumeju u celosti.

Stresna situacija u kojoj se nalazi Kamala Haris ide u prilog Alijansi s obzirom na to da ukoliko se produži neizvesnost oko početka javne kompromitacije, njeno psihičko zdravlje će se u potpunosti urušiti, te neće biti objektivna i bistrog uma da vodi demokratske kabaliste pošto je ona „mozak“ koji vodi i koordinira aktivnostima američkih kabalista.

Pre dolaska Donalda Trampa na vlast, demokrate su imale u SAD laboratorije za genetski inženjering i tehnologiju u kojima su radili pripadnici različitih civilizacija u svojoj originalnoj fizičkoj formi. Ovi pripadnici različitih civilizacija nisu bili pod patronatom Galaktičke Federacije, te su svojom slobodnom voljom sarađivali sa demokratskim kabalistima.

Kako su demokrate znale kakav će biti ishod prethodnih predsedničkih izbora oni su evakuisali pripadnike različitih civilizacija (ukupno njih dvadeset), i prebacili ih iz SAD u svoju bazu u Meksiku.

Poznato je da Kabala ima snažno uporiše u Meksiku i da su mnogi kabalisti prebegli u ovu zemlju kako bi dobili utočište i zaštitu od narko kartela.

Demokratama je izuzetno važna ova grupa inženjera i tehnologa s obzirom da zbog svog tehnološkog znanja i inženjeringa mogu umnogome pomoći demokratama u smislu razvijanja i osposobljavanja tehnologije kloniranja kao i nuklearnih tehnologija.

Ponovni pristup tehnologiji kloniranja bi omogućilo demokratama da naprave novog i funkcionalnog klona Džoa Bajdena. Međutim, sve to nema smisla s obzirom da ih očekuje javna kompromitacija od strane Alijanse.

Pre tri nedelje Alijansa je uz podršku Galaktičke Federacije postavila ultimatum grupi inženjera pripadnika različitih civilizacija da se povuku i prestanu da rade za demokratske kabaliste.

Sedamnaest njih je odbilo ultimatum iz razloga jer su bili ucenjeni od strane demokratskih kabalista tako što bi ih kabalisti ubili ukoliko oni prihvate ultimatum i povuku se.

Mora da se naglasi da ova grupa pripadnika različitih civilizacija nema svoju tehnologiju i brodove, to je grupa naučnika, inženjera i tehnologa koji imaju Svest na nivou četvrte dimenzije i njihova tela vibiraju u četvrtoj gustini, te nisu mnogo napredniji od ljudskih bića što se tiče mentalnih sposobnosti.

Kako je Meksiko kao zemlja nesigurna i nestabilna (kriminalne organizacije, sukobi između frakcija narko kartela, podeljena meksička vojska itd.) za laboratorije za genetski inženjering i tehnologiju u kojima rade pripadnici različitih civilizacija, a demokrate ponovo na vlasti, u toku su aktivnosti demokratskih kabalista koji u saradnji sa meksičkim generalom žele da vrate ovu grupu inženjera nazad u SAD.

Demokrate su sve nade i resurse uložile u ovu grupu inženjera, naučnika i tehnologa koji bi svojim doprinosom (pod prisilom) privremeno popravili njihovu poziciju i odložili svoju javnu kompromitaciju.

Međutim, ono što demokratski kabalisti nisu znali, a to je da je pre dva meseca završen u celosti zid na granici između SAD i Meksika, kao i da postoji podzemna baza Alijanse koja ima svoje sedište u SAD i nalazi se blizu granice sa Meksikom. Cela porodica Tramp se sad nalazi u podzemnoj bazi Alijanse radi njihove bezbednosti i zaštite.

Demokrate planiraju u narednom periodu da prebace grupu pripadnika različitih civilizacija preko granice koja je pod potpunom kontrolom Alijanse, te će njihov pokušaj biti bezuspešan.

Kako je Donald Tramp najavio u svojoj poslednjoj izjavi kad je bio oslobođen od strane Senata tokom drugog impičmenta: „Naš istorijski, patriotski i predivni pokret Učinimo Ameriku ponovo velikom (MAGA – Make America Great Again) je tek započet.

U sledećim mesecima imaću mnogo toga da podelim sa vama i radujem se nastavku našeg neverovatnog zajedničkog putovanja da dostignemo američku izuzetnost za sve ljude“.

https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202102131124608101-tramp-se-oglasio-posle-odluke-senata/

Što potvrđuje da će Alijansa u narednom periodu započeti javnu kompromitaciju vladajućih lidera Demokratske partije tokom faze Valeria preko novih internet platformi i društvenih mreža koje će biti omogućene preko satelita Elona Maska.

SUKOB IZMEĐU AMERIČKE MORNARICE I CIVILIZACIJE DAHARARI

Kako smo pisali u prethodnim objavama civilizacija Daharari je smeštena u južnom delu Pacifičkog okeana na 5.500 metara dubine. Ovaj kvadrant je mesto koje je najudaljenije od kopna, zbog specifičnosti okeanskih struja i drugačijeg elektromagnetnog polja brodovi i podmornice retko zalaze u ovo područje.

Prvi kontakt između američke mornarice i civilizacije Daharari se desio pre predsedničkih izbora u SAD kada je deo američke mornarice uputio svoju flotu sa četiri razarača u ekspediciju koja je trebala istražiti područje u kom se nalazi civilizacija Daharari s obzirom da je putem tohometrije utvrdila da postoje elektromagnetne oscilacije koje govore o aktivnostima u tom području i dobila 3D podatke o podvodnim građevinama i konstrukcijama.

Kada je flota američke mornarice ušla u vode područja Pacifičkog okeana, poslala je podvodne sonde koje su trebale detektovati aktivnosti i oscilacije na dubini od 5.000 metara.

Daharari su brzo reagovali i poslali su upozorenje floti američke mornarice da se udalji s obzirom da nije imala dozvolu Alijanse i Galaktičke Federacije da vrši istraživanja u tom području.

Kako je ekspeditivna flota američke mornarice odbila da se udalji nakon upozorenja, Daharari su poslali ciljani elektromagnetni udar sa svojih podvodnih brodova koji je onesposobio motore i propelere dva razarača američke mornarice.

Daharari su namenski emitovali eletromagnetni udar koji je od četiri prisutna razarača američke mornarice onesposobio dva sa ciljem kako bi preostala dva razarača mogla da povuku ostatak onesposobljene flote iz zabranjenog područja.

Nakon ovog incidenta civilizacija Daharari je obavestila organizaciju Alijansu i Galaktičku Federaciju o neprijatnom kontaktu sa pripadnicima ljudske civilizacije.

Nakon ovog događaja, Daharari su odlučili da ne žele do daljnjeg otvorenu komunikaciju sa ljudskom civilizacijom dok ona ne podigne svoju Svest na viši nivo, za ovo vreme uspostavili su intenzivan kontakt sa Agarćanima koji žive unutar planete Zemlje.

Drugi kontakt je bio otvoren sukob između Pete flote (nuklearne flote) američke mornarice i civilizacije Daharari. Nakon predsedničkih izbora Peta flota američke mornarice se otcepila od ostatka mornarice i otvoreno podržala demokratske kabaliste.

Pre dve nedelje Peta flota američke mornarice je namenski ušla u vode južnog dela Pacifičkog okeana sa ciljem da istraži aktivnosti u dubinama ovog područja s obzirom da je utvrdila elektromagnetne oscilacije koje su ukazivale na aktivnosti koje nisu Zemaljskog porekla.

Peta flota se nalazila tačno iznad podvodne baze i matičnog grada Daharari civilizacije.

Bez prethodnog upozorenja, Peta flota je ispalila nuklearni torpedo na njihov podvodni grad.

Kako Daharari civilizacija ima naprednu tehnologiju, istog trenutka je reagovala tako što je uspostavila štit oko svog grada i njegovih kolonija, te ga pojačala do maksimuma.

Paralelno sa upostavljanjem štita, Daharari su poslali kristalno-eteričnu sferu odnosno kuglu koja je obuhvatila nuklearni torpedo i zadržala ga.

Kako je nuklearni torpedo bio u interakciji sa omotačem sfere došlo je do nuklearne eksplozije i ona je uspešno zadržana unutar sfere.

Ovim su Daharari dobili ogromnu nuklearnu energiju koju će iskoristi za svoje miroljubive potrebe.

Odmah nakon napada na njihov podvodni grad kao vid odbrane Daharari su iskoristili svoju naprednu tehnologiju tako što su onesposobili četiri razarača američke mornarice, te su bili primorani da se povuku.

Nakon ovog odgovora, Peta flota američke mornarice se panično povukla iz ovog područja i iz ovog sukoba izašla izuzetno oslabljena s obzirom da je izgubila 2/3 svojih snaga.

Daharari nisu mogli da shvate i racionalizuju postupak ljudskih bića koja su bila spremna da bez razmišljanja i upozorenja napadnu drugu civilizaciju i to nuklearnim oružjem, a da nisu bila prethodno izazvana da bi se odlučila na takav drastičan potez.

Nakon pokušaja nuklearnog sukoba iniciranog od strane pripadnika ljudske civilizacije, Veće Daharara je zajedno sa svojom kraljicom zatražilo sazivanje sednice Velikog veća Galaktičke Federacije na matičnom brodu Tantos koji je zadužen za deo galaksije Mlečni put u kom se nalazimo sa ciljem da se konflikt reši diplomatskim putem.

Ono što mora da se napomene, a to je da civilizacija Daharari prebiva u četvrtoj dimenziji i njihova kolektivna Svest se nalazi  u višem denzitetu četvrte dimenzije dok njihova fizička tela vibriraju u četvrtoj gustini, stoga kao civilizacija ima karakteristiku koja odlikuje treću i četvrtu dimenziju, a to je sklonost dualitetu, stoga je reagovala na način koji je ljudskim bićima razumljiv s obzirom da ljudi još uvek prebivaju u višem denzitetu treće dimenzije i nižem denzitetu četvrte dimenzije.

U toku sednice Velikog veća, kraljica je sa svojim većnicima izložila pred Velikim većem Galaktičke Federacije događaj koji se desio, druga strana odnosno predstavnici ljudske civilizacije nisu bili prisutni na sednici Velikog veća s obzirom da ljudska civilizacija i dalje nije članica Galaktičke Federacije.

Veliko veće Galaktičke Federacije je usvojilo zaključak da civilizacija Daharari može reagovati u slučaju odbrane ako dođe do ponovnog oružanog sukoba ali da minimalizuje svaki kontakt sa ljudskom civilizacijom koliko je u njenoj mogućnosti.

Pročitaj više
Pročitaj više