Ukrajina i biolaboratorije

Virus majmunskih boginja

Objavljeno: 28.05.2022.

U poslednjih dve nedelje u sve većim razmerama medijske kuće govore o pojavi „majmunskih boginja u Evropi s obzirom da zdravstvene organizacije sve više prijavljuju slučajeve majmunskih boginja u zemljama kao što su Velika Britanija, Nemačka, Holandija, Belgija itd. Mnogi se pitaju o čemu se radi i zašto sad mediji sve više govore o pojavi majmunskih boginja, a tek što je završena pandemija Korona virusa.

Kao što je već poznato u Ukrajini je uveliko u toku ruska specijalna vojna operacija kojom žele da neutrališu neonacizam u Ukrajini i izvrše vojno demontiranje Ukrajine s obzirom da je NATO bio izuzetno blizu toga da preuzme nuklearne centre koji su građeni u vreme Sovjetskog saveza, te bi sa takvom infrastrukturom ozbiljno ugrozili Rusiju.

Pored toga, kroz sve ove godine Kabala je aktivno finansirala i gradila infrastrukturu biolaboratorija širom Ukrajine sa ciljem proučavanja i eksperimentisanja sa različitim tipovima virusa i zaraznih bolesti, ovakva istraživanja su sprovodila na ljudima, što je već eugenika u pravom smislu te reči.

Naime, Kabala je aktivno radila na tome da razvije biološko oružje tako što bi plasirala određene viruse koji bi bili modifikovani kao na primer majmunske boginje. Kako je Kabala znala da će razotkrivanje ovakvih vojnih biolaboratorija i iznošenja dokaza na videlo od strane Rusa ozbiljno ugroziti njen dalji opstanak iz razloga jer bi došlo do teške kompromitacije i osude svetske javnosti.

Kabalisti su znali da ukrajinska vlada i ukrajinska vojska neće uspešno odbraniti svoju zemlju, oni su još na početku ruske vojne specijalne operacije pokrenuli gašenje biolaboratorija i povlačenja svega iz Ukrajine što se može smatrati kompromitujućim materijalom, uključujući i ukrajinske vojnike koji su bili subjekti eksperimentalnih istraživanja.

Ukrajinska vlada je potpisala sporazum da ustupi svoje ukrajinske vojnike naučnicima, lekarima i istraživačima, kako bi se vršili eksperimenti nad njima tako što bi im se ubrizgavali različiti modifikovani virusi sa ciljem da prate reakciju fizičkog tela kao i kako se ponašaju virusi koji su modifikovani.

Kabala je u tom povlačenju cele infrastrukture htela da prebaci i ukrajinske vojnike koji su bili već u karantinu odnosno izolaciji iz Ukrajine u druge zemlje koje su finansirale biolaboratorije kao što su Poljska, Nemačka, Holandija i druge. Međutim, ono što se desilo jeste da su se pobunili ukrajinski generali. Oni su želeli da ukrajinski vojnici ostanu unutar Ukrajine kako bi učestvovali u borbama protiv Rusije. Pored toga, takođe i ukrajinski vojnici koji su se nalazili u karantinu su se takođe bunili jer nije bilo predviđeno sporazumom da izađu iz zemlja, a pored toga vrlo su se plašili toga šta će im raditi u drugim zemljama gde nemaju nikakav status i imunitet.

Ukrajinski generali su pokušali da upozore kabaliste da neće tolerisati izvođenje njihovih vojnika van Ukrajine. Međutim, Kabala je u potpunosti ignorisala njihovo upozorenje, čak ih je upozorila da će pobiti sve ukrajinske vojnike kako bi minimalizovala procurivanje kompromitujućih informacija i svedočanstva za eksperimentalna ispitivanja nad ljudima u biolaboratorijama. Kabala je nastavila sa daljim povlačenjem preko ukrajinskog grada Lavov u Poljsku. Ukrajinski generali shvativši da su obmanuti od strane kabalista, pokrenuli su pobunu i poveli su svoje specijalne jedinice kako bi oslobodili pritvorene ukrajinske vojnike koji su se nalazili u karantinu i u periodu inkubacije modifikovanog virusa kao što su majmunske boginje.

Specijalne jedinice su uspele da oslobode zaražene ukrajinske vojnike, međutim ono što se desilo jeste da je tokom sukoba došlo do neposrednog kontakta između zaraženih ukrajinskih vojnika i lekara, naučnika, istraživača, drugih vojnih oficira, vozača, i svih onih koji su bili deo vojnog konvoja koji se povlačio iz Ukrajine.

Tako je došlo do javljanja prvih slučajeva majmunskih boginja u navedenim zemljama, jer u svom tom haosu nije se više vodilo računa o karantinu i periodu inkubacije. Tako su kontaminirani lekari, vojni oficiri i drugi kontaminirali druge pojedince tokom uspostavljanja neposrednog kontakta. Kabala nije imala u planu i nameru da među ljude pusti modifikovani virus majmunskih boginja, ovo što se desilo jeste rezultat gubitka njene kontrole nad situacijom.

Ono što je problematično jeste što je virus kao što su majmunske boginje, u svojoj strukturi izmenjen odnosno modifikovan tokom laboratorijskih istraživanja i eksperimentisanja u biolaboratorijama u Ukrajini. Stoga je nepredviljiv jer nije ispitan do kraja, bili su tek na 40% ispitivanja. Naučnici, lekari i predstavnici zdravstvenih organizacija nisu sigurni kako će se odvijati sa ovim virusom tj. da li će mutirati, da li će biti smrtonosan, da li će biti visokozarazan, da li se prenosi kapljičnim putem ili putem direktnog kontakta (dodira), kako će uticati na fizičko telo, kakvi će biti simptomi, itd.

Ovo je sad nepoznanica za njih, virus kao što su majmunske boginje zvanična medicina poznaje još od 70-tih godina kad je izdvojen kao virus, te je nakon ispitivanja razvijena namenska vakcina za ovaj virus. Međutim, ovaj virus je sad modifikovan, te se drugačije ponaša od originalnog virusa, stoga naučnici i lekari sad strahuju do koje mere će ovaj virus mutirati i kako će fizičko telo čoveka odgovoriti na ovaj izmenjeni modifikovani virus s obzirom da nisu sprovedena sva istraživanja do kraja.

Za redovno praćenje drugih objava i video predavanja možete se učlaniti u 

Pročitaj više