VANREDNI ULAZ MATIČNOG BRODA TANTOS U SOLARNI SISTEM

Vanredni ulazak matičnog broda Tantnos u solarni sistem Alijansa Galaktičke Federacije

Objavljeno: 20.05.2020.
Izvor slike: alliphonewallpapers
Urednik: Goran Krstić

UPDATE

Dana 17.05.2020.godine, usled oštećenja uzrokovanog napadom „Arhonta“ došlo je do vanrednog ulaska matičnog broda Galaktičke Federacije Tantos kroz naše regionalno Sunce u naš solarni sistem.

Kao što je mnogima poznato, Sunce kao zvezda jeste prirodni portal koji omogućava tranzit brodova i drugih objekata iz jednog solarnog sistema u drugi solarni sistem ili kvadrant.

Matični brod Galaktičke Federacije Tantos je na svom redovnom putu obilaska baza Galaktičke Federacije ulaskom u kvadrant došao u situaciju da bude napadnut na taj način što su se Arhonti svojom materijalizacijom namenski projektovali sa ciljem da sprovedu koordinisani napad.Koordinisani napad Arhonta jeste bio njihov pokušaj da uspore delovanje Galaktičke Federacije kako bi na taj način prolongirali svoj opstanak u galaksiji Mlečni put.

Kako su Arhonti kao kolektivna Svest odsečeni od Izvora od koga su se odvojili svojom voljom, oni energiju akumuliraju tako što u sebe „upijaju“ niskofrekventnu energiju te na taj način tako opstaju. Arhonti su protivteža Izvoru, duboko u dualitetu i ne razumeju koncept bezuslovne ljubavi, svetlosti, visoke frekvencije i drugo.

U koordinisanom napadu matični brod Tantos je bilo izložen njihovom napadu do te mere da je došlo do 40% oštećenja na matičnom brodu. Ovakvo ogromno oštećenje broda je došlo iz razloga jer je masa koordinisanog napada Arhonta bila gotovo četiri puta veća od mase broda. Matični brod Tantos je brod Galaktičke Federacije na kom se nalaze Veliko i Malo veće Galaktičke Federacije, zaduženi za galaksiju Mlečni put. Brod Tantos je približne veličine naše planete Zemlje.

Neposredno pre napada, komandant snaga Galaktičke Federacije, većnica Malog veća i ujedno treći savetnik predsednice Malog veća, predstavnica Plejađanske civilizacije koja se nalazi u 7 gustini po stepenu lične Svesti, predvodila je odbranu matičnog broda u povlačenju tako što je povukla sva bića i druge oblike Svesti u sektor broda koji nije bio izložen otvorenom udaru od strane Arhonta. Odmah po povlačenju svih bića u bezbedni sektor broda, komandant je u komunikaciji sa energijom matičnog broda usmerila svu isceliteljsku visokofrekventnu energiju u deo broda za koji je bio predviđen da će biti na udaru od strane Arhonta, pri tom matični brod kao živo biće Svesti pojačao štit do maksimuma.

Svrha ovakvog delovanja jeste da usmerena isceliteljska energija počne da isceljuje deo broda pre nego što dođe do samog udara.
U suprotnom, došlo bi do potpunog urušavanja matičnog broda usled prevelikog oštećenja. Arhonti su sproveli koordinisani napad tako što su „obuhvatili“ deo matičnog broda te svojom niskom frekvencijom počeli da vrše razgradnju dela broda. Kako bi se odbio napad, sva bića na brodu su podigla na izuzetno visok nivo frekvenciju samog matičnog broda sa ciljem da se Arhonti usled previsoke frekvencije počnu odvajati od broda s obzirom da ih previsoka frekvencija udaljava.

Arhonti nemaju tu svest da mogu naneti sebi veliku štetu po cenu njihove dezintegracije usled previsoke frekvencije kojoj su bili izloženi, oni su imali cilj da nanesu što veću štetu matičnom brodu kako bi prolongirali svoj opstanak. Trenutak kad su se Arhonti povukli, matični brod Tantos u svom povlačenju ušao je vanredno u naš solarni sistem koji je izuzetno bezbedan od stranih napada s obzirom da postoji već baza Galaktičke Federacije na Mesecu (o čemu smo ranije pisali) i svemirska luka kod Marsa.

Samim tim, matični brod Tantos će biti zaštićen od stranih napada za sve vreme obnove i regeneracije oštećenog dela broda.
S obzirom da je matični brod Tantos u velikoj meri oštećen, samim tim brod je dobio na fizičkoj gustini te može biti vidljiv za sve.
Kako bi brod Tantos zbog svoje veličine ostao što duže neprimećen za ljude sa Zemlje, njega su okružile manje sfere koje svojim poljem stvaraju određenu vrstu barijere koja omogućava jedan vid štita oko broda.

Brod Tantos je stacioniran u blizini planete Mars kako bi se regenerisao oštećeni deo broda.
Kako je brod Tantos takođe živo biće koje u sebi ima životnu energiju, planeta Zemlja kao biće Svesti je odlučila da učestvuje u obnovi broda s obzirom da je njena energija izuzetno visokoregenerativna te šalje jedan deo svoje lične kolektivne energije matičnom brodu sa ciljem da se ubrza regeneracija samog broda.
Pored planete Zemlje takođe i druge planete učestvuju u regeneraciji broda.

Ono što je posebno u ovom isceliteljskom poduhvatu jeste da će matični brod Tantos nakon završetka regeneracije oštećenog dela imati u sebi fragment kolektivne energije planete Zemlje te samim tim kao biće Svesti brod će u svojoj ličnoj strukturi imati i Zemljinu energiju, što jeste privilegija za planetu Zemlju kao i za druge planete s obzirom da je matični brod Tantos brod na kom zasedaju Veća.

OPERATIVNI I DRUGI BRODOVI GALAKTIČKE FEDERACIJE U BLIZINI PLANETE ZEMLJE

U blizini planete Zemlje u ovom trenutku se nalazi 74 stacionirana broda i 20 brodova u tranzitu.
Stacionirani brodovi su pretežno operativni brodovi Galaktičke Federacije koji imaju za cilj praćenja aktivnosti na samoj planeti Zemlji odnosno praćenje njenog razvoja i prelaska u višu dimenziju.

Već smo ranije pisali da su takođe u blizini Zemlje nalazi kontakt brod TGA11 koji aktivno ostvaruje saradnju sa brodovima kosmičkih snaga planete Zemlje koje jesu ujedinjene ali još uvek ne zvanično.
Na kontaktnom brodu TGA11 u ovom trenutku nalaze se pretežno naši naučnici i inženjeri koji u komunikaciji sa predstavnicima Galaktičke Federacije uče šta je Galaktička Federacija, čemu ona služi kao organizacija, njeni ciljevi i načela i drugo, što jeste vid zvaničnog predstavljanja Galaktičke Federacije pripadnicima ljudske civilizacije.
Pored toga, vrši se razmena tehnologije, ljudski naučnici usvajaju nove koncepte u nauci itd.

Matični brod TGA11 je predviđen da bude brod koji će predstavljati Galaktičku Federaciju za vreme same Objave.
Pored napomenutog broda TG i operativnih brodova Federacije koji vrše neprestano posmatranje razvoja i dešavanja na planeti Zemlji. Tu su i brojni porodični brodovi koji se nalaze u blizini Zemlje uz dozvolu Federacije.
Porodični brodovi se nalaze u blizini Zemlje iz najrazličitijih razloga. Postoji veliki broj naučnih porodičnih brodova kojima je evolucija planete Zemlje od velike koristi kako bi porodice na tim brodovima usavršavali i podizali svoju Svest.
Takođe, pored brodova koji imaju nameru da vrše istraživanja tu su i brodovi koji imaju nameru da kada dođe trenutak uz dozvolu Federacije izvrše naseljavanje planete odnosno da počnu razvijaju život na našoj zajedničkoj planeti.

Takođe smo ranije pisali o civilizaciji Daharari koja jeste naselila našu planetu uz nadzor i koordinaciju Galaktičke Federacije iz tog razloga što je opstanak civilizacije bio na ivici.Kako su se veoma brzo prilagodili na život na našoj zajedničkoj planeti već su u velikoj meri počeli da doprinose razvoju planete i njenom podizanje frekvencije. Kako je civilizacija Daharari vrlo napredna i tehnološki razvijena civilizacija koja živi u okeanima, razvila je program prečišćavanja svih voda na planeti Zemlji što umnogome olakšava ubrzan razvoj planete.

Više o njima na:

Spuštanje civilizacije Daharari na planetu Zemlju

Kanvijardi su podvrsta Liranske civilizacije, izuzetno su drevni, bili su neko vreme na planeti Zemlji u vreme Lemurije.
Kanvijardi su trenutno ugrožena vrsta čiji opstanak se nalazi na ivici. Stoga je prioritetno pitanje njihovog naseljavanja na našoj zajedničkoj planeti Zemlji s obzirom da ih je ostalo svega oko 100.000.

Pre dolaska u naš solarni sistem, obitavali su na omanjem satelitu u zvezdanom sistemu Plejade i nisu hteli da napuste satelit iako je život na satelitu postao neuslovan za njihovo dalje prebivanje.
Kada su uvideli da nema svrhe da ostanu na satelitu izrazili su želju da se vrate na planetu Zemlju uz saglasnost Federacije kako bi opstali.
Kanvijardi kao podvrsta Liranske civilizacije imaju mačkast izgled, dvonošci, nalaze se u 4 dimenziji dok njihova tela prebivaju u 4 gustini. Vrlo su intuitivni, njihovo delovanje je pretežno magijskog tipa odnosno manipulišu energijom i elementima u prirodi. Kanvijardima odgovaraju uslovi poput uslova u prašumama kao u Amazonu npr.

Fizičke karakteristike su im takve da su visoki do 2 metra, imaju ženske i muške predstavnike, imaju zlatne oči, imaju određenu formu krzna na telu međutim i to se menja s obzirom da im tela sve više vibriraju na višoj 4 gustini te postaju kristalna.
Razlog zašto su Kanvijardi na ivici opstanka jeste što je satelit na kom su prebivali bio u velikoj meri neuslovan za njihovo dalje širenje.
Kanvijardi umesto kose imaju jedan vid krzna poput grive. Lice im je pljosnatog izgleda, uši su izdužene poput uši kod vilenjaka.
Oni su biljojedi, vole da gaje voće i povrće, izuzetno su miroljubivi, nemaju potrebu za borbom, poznati su kao veliki iscelitelji koji leče putem energije i biljaka.
Kanvijardi su u simbiozi sa duhom prirode i vrlo su nadareni što se tiče istraživanja u domenu ukrštavanja biljaka.
Pored toga, Kanvijardi su takođe tehnološki napredni, imaju svoje brodove i drugu tehnologiju koju će doneti na Zemlju prilikom naseljavanja.

Njihova hijerarhija i društveno uređenje se ogleda u tome da Kanvijardi nose bele, plave i zelene toge.
Bela toga označava sveštenstvo, zelena toga građanstvo, a plava toga većnike odnosno predstavnike koji rukovode njihovim društvom. Kanvijardi u ovom trenutku čekaju da Galaktička Federacija izvrši potrebne analize gde da ih smesti na planeti Zemlji, a da ne dođe do direktnog kontakta sa predstavnicima ljudske civilizacije.
Velika mogućnost da će se naseliti u Amazonu te na taj način omogućiti opstanak svoje vrste.

CRNO PLEMSTVO U SKANDINAVIJI

Pisali smo u prethodnoj objavi da je zadnja odstupnica Crnog plemstva bila Skandinavija kao i da zadnje sredstvo odstupnice kabalista bila mini nuklearna eksplozija u CERN-u, Švajcarska.

Više o tome na:

Crno plemstvo 

Kako su mnogi kabalisti u prethodnom periodu na Antarktiku odlučili da rade za Alijansu, oni visoko rangirani su se vratili nazad u Kabalu te su se inflitrirali među preostale kabaliste.
Kako su se kabalisti usaglasili da kao poslednje sredstvo odstupnice iskoriste mini nuklearnu eksploziju u CERN-u, kabalisti koji sarađuju sa Alijansom su hteli da „realizuju“ ideju preostalih kabalista koji su time želeli da „kupe“ sebi vreme i odlože ono neminovano.
Kabalisti koji sarađuju sa Alijansom zbog svog visokog ranga dobili su od drugih kabalista tu mogućnost da „sprovedu“ izazivanje mini nuklearne eksplozije. Kada su saradnici Alijanse preuzeli CERN, operativni radnici Alijanse su ušli u CERN te na taj način onemogućili realizaciju poslednjeg sredstva odstupnice predstavnika Crnog plemstva.

Kako je ucena preostalih kabalista propala, operativci Alijanse su ušli u Skandinavske zemlje te sproveli hapšenja i privođenja preostalih kabalista, oduzeta su im sva komunikaciona sredstva, nalaze se u kućnom pritvoru pod strogim nadzorom dok su neki kabalisti ostali na funkcijama u Skandinavskim zemljama sve do početka javnih suđenja, ali bez uticaja.
Vatikanska biblioteka je u međuvremenu obezbedila svu potrebnu dokumentaciju koja će se iskoristiti kao dokazni materijal protiv kabalista kada počnu javna suđenja.