VANREDNO STANJE U ZEMLJAMA ŠIROM SVETA

Vanredno stanje u zemljama širom sveta ALijansa Glaktičke Federacije

Izvor slike: https://headtopics.com/
Objavljeno: 15.03.2020.
Urednik: Goran Krstić

Razlog zašto se u sve više zemalja sveta ovih dana pokreće po Ustavu najsloženiji mehanizam kontrole – vanredno stanje koje utiče na sve sfere društva (ekonomski, politički, obrazovni, zdravstveni, finansijski itd.) jeste početak globalnih operacija širom planete koje je pokrenula Alijansa.

Naime, ovo što se dešava širom planete jeste fizička realizacija faze 5 – kompromitovanje kabalista, privođenje i početak javnih suđenja.
Proglašenje vanrednog stanja u SAD-a, Španiji, Italiji, Mađarskoj, itd., jeste mehanizam koji omogućava državama da imaju sva raspoloživa sredstva, sve što se nalazi na teritoriji zemalja u kojima je na snazi vanredno stanje podleže supremaciji (najviši autoritet, instrumentalizacija, najviši rang) tih država.

Primeri takve supremacije jesu: kompletna infrastruktura podleže supremaciji države, zatvaranje granica država, obustava letova, kontrola ulaska i izlaska iz zemlje, kontrola finansijskih tokova, kontrola energenata, kontrola privrede.
Svrha ovih vanrednih stanja jeste da se zatvore preostali putevi trgovine drogom, belim robljem, da se razbije u celosti mreža pedofilskih prstenova, zapleni kompletna imovina kabalista koja je stečena ilegalnim putem bez obrazloženja, prebace sva preostala finansijska sredstva kabalista u GESARA fond.

Zato je Donald Tramp zatvorio granice SAD-a kako bi zatvorio sve rute preko kopnene granice sa Meksikom (blokada trgovačkih ruta droge i belog roblja), obustavio prekookeanski i vazdušni saobraćaj sa Evropom te je time onemogućio prebeg kabalista iz SAD-a u zemlje Evrope, Federalne rezerve stavio pod kontrolu države, povlači sve američke vojnike nazad u SAD-e kako bi vojska održavala red i mir u najvećim gradovima SAD-a.

Svima poznata vojna operacija DEFENDER 2020 kojom koordinira Generalmajor Andrew Rohling, jeste vid kontrole naoružanja, obezbeđivanje privođenja visoko rangiranih kabalista (ministri odbrane, predsednici, premijeri, drugi ministri itd.).
S obzirom na visokorizičnost u smislu uticaja kabalista na vojsku, policiju i sistem uopšte, vanredna stanja koja se uvode jesu najsigurniji način da se ti kabalisti brzo i efikasno privedu bez da skreću pažnju na sebe.

Takođe, vanredno stanje omogućava operativnim radnicima Alijanse pun pristup svim dokumentima koji će kompromitovati poznate kabaliste i time započeti javna suđenja.

Trenutno je u toku izgradnja infrastrukture Vrhovnog suda u kome će se realizovati javna suđenja za kabaliste po kompromitovanju istih. Lokacija Vrhovnog suda još nije poznata, planira se da bude na neutralnoj teritoriji.
Vrhovni sud za javna suđenja po karakteristikama podseća na Haški tribunal u Hagu, Holandija.

Ono što je potrebno posebno napomenuti jeste da je završeno formiranje Istražnih sudova koji imaju zadatak da sakupljaju potrebnu dokumentaciju i ostali dokazni materijal koji je kompromitujući za kabaliste te dokazuje njihova krivična dela i veleizdaju.

Istražni sudovi su zapravo vojne baze, vojske i vojne obaveštajne službe imaju ulogu da sakupe potrebnu dokumentaciju kao dokazni materijal koji će se slati u Vrhovni (centralni) sud.
Po prijemu dokaznog materijala zvanično će se podići optužnice protiv preostalih kabalista te će im se javno suditi zbog zločina protiv čovečnosti.
Po donetim presudama, lokalni kabalisti će biti vraćeni u svoje matične zemlje u kojima će izdržavati svoje kazne.

Korona virus je samo situacija koju su iskoristili u celosti operativni radnici Alijanse, a sve u cilju da se aktivira vanredno stanje u zemljama širom sveta upravo kako bi se izvršile daleko ozbiljnije operacije koje trenutno sprovodi Alijansa.

VISOKO RANGIRANI „SPAVAČI“

Jedan od osnovnih zadataka Alijanse jeste da locira agente-spavače i neutrališe ih s obzirom da su kao takvi vrlo opasni i mogu ozbiljno da utiču na procese u unutrašnjosti sistema.

Nensi Pelosi, predsedavajuća Kongresa u SAD-a je odala Majka Pompea i razotkrila njegove aktivnosti.
Naime, državni sekretar Majk Pompeo je imao tajne kontakte i veze sa narko kartelima u Meksiku u cilju distribucije i prodaje droge širom SAD-a.
Pored toga, učestvovao je u održavanju tunelskih sistema koji su koristili meksički narko karteli kako bi dopremali drogu preko granice Meksika sa SAD-a.

Majk Pompeo je direktno učestvovao u održavanju i punjenju „Crnih budžeta“ Duboke države u SAD-a.
Operativni radnici Alijanse su kroz ispitivanje Majka Pompea shvatili da je programiran, tj „spavač“ visokog ranga.
Kada su razbili njegov program došli su do vrlo bitnih informacija koje su razotkrile mnoge stvari kao pravi identitet Sergeja Lavrova i porodične klanove iz kojih potiču mnogi programirani kabalisti sa ulogom implementacije Kabaline agende.

Sergej Lavrov, dugogodišnji ministar spoljnih poslova Rusije takođe je „spavač“ visokog ranga koji je umnogome uticao na prilike i procese kako na spoljnjem tako i na unutrašnjem planu.

Sergej Lavrov dolazi iz porodičnog klana Kalantarov koji je jevrejsko-jermenskog porekla, dok Majk Pompeo dolazi iz porodičnog klana Kaci kao i bivši gradonačelnik Moskve Jurij Luškov (osnovao Moskovsku banku i izvlačio novac iz Rusije).0

Ono što je važno napomenuti jeste da pojedini porodični klanovi zapravo čine Crno plemstvo, odnosno samo srce Kabale.
Svaki porodični klan je imao svoj delokrug delovanja u smislu vođenja „crnih budžeta“.
Tako da su se neki klanovi bavili trgovinom ljudima, drogom, neki politikom, a neki finansijama.
Suština je ta da su ostvarivali uticaj i upravljali državama preko programiranih pojedinaca za Kabalu.

Sergej Lavrov (Kalantarov) je za sve ove godine službovanja uspeo da od Ministarstva spoljnih poslova Rusije napravi svoju privatnu organizaciju tako što je postavljao svoje ljude za ambasadore zemalja širom sveta te je na taj način ostvarivao snažan uticaj i sprovodio interese Kabale.
Sergej Lavrov je takođe organizovao atentat na predsednika Vladimira Putina preko svojih ljudi, u samom srcu Kremlja.
Atentant je bio realizovan, međutim predstavnici Alijanse znajući za aktivnosti Sergeja Lavrova, pre atentata pripremili su dvojnika Vladimira Putina kako bi potvrdili svoje sumnje po dobijanju informacija za pravi identitet Lavrova.
Pravog Putina su sklonili i obezbedili ga, dok je Putinov dvojnik u međuvremenu neutralisan (nažalost) od strane Lavrovih ljudi.

Po otkriću pravog identiteta Sergeja Lavrova i pokušaja atentata na pravog Putina, operativni radnici Alijanse razbili su program Lavrova te su pristupili bitnim informacijama koje su ih usmerile na dalje porodične klanove, njihove pripadnike i aktivnosti.
Po razbijanju programa Majka Pompea i Sergeja Lavrova i dobijanju potrebnih informacija, obojica su neutralisani.
Umesto njih postavljeni su klonovi kao privremena solucija dok se u međuvremenu ne sprovede njihovo javno kompromitovanje.

Alijansa na ovo gleda kao na veliki uspeh jer su preko visoko rangiranih „spavača“ došli do porodičnih klanova koji čine samo srce Kabale.